info@bet-experts.nl

arsenal
arsenal

VOORBESCHOUWING, weet Arsenal de draad weer op te pakken na verlies tegen the reds?

VOORBESCHOUWING, weet Arsenal de draad weer op te pakken na verlies tegen the reds?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Om half 2 (Nederlandse tijd) zal er in Birmingham worden afgetrapt tussen Aston Villa en Arsenal. Na de goede weken van Arsenal met 5 overwinningen op rij, verloor de ploeg afgelopen woensdag met 0-2 van Liverpool.

Aston Villa

Villa draait een goed jaar. Met een huidige 9de plek doen zij het meer dan verdienstelijk. Uit de laatste 5 wedstrijden werden 9 punten gehaald. Leeds, Southampton en Brighton werden verslagen en West Ham en Watford waren te sterk voor Villa.

Thuis haalt de ploeg met daarin revelatie Coutinho 18 punten uit 13 wedstrijden. Waarvan 5 punten werden behaald in de laatste 5 wedstrijden. Watford en Chelsea wonnen op Villa Park. Southampton ging met 4-0 onderuit en leeds en United keerde met een puntje huiswaarts.

Arsenal

De ploeg van Arteta moest afgelopen week de eerste nederlaag slikken na 5 overwinningen. Liverpool was met 0-2 te sterk in het Emirates Stadium.

Arsenal wil voor het eerst sinds het vertrek van Arsène Wenger weer een keer de Champions League halen. Momenteel staat het op die gewilde 4de plek.

Ook buitenshuis heeft Arsenal de smaak te pakken. Na 8 uitwedstrijden in de Premier League had de ploeg van Arteta pas 2 keer gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld.

Desondanks werden de afgelopen 4 uitwedstrijden bij Leeds, Norwich, Wolves en Watford overtuigend gewonnen. In deze 4 wedstrijden maakte de ploeg 13 doelpunten en kreeg het er maar 3 tegen.

Head-2-Head

Aston Villa bleek de afgelopen jaren een lastige ploeg voor Arsenal. Er werd 3 keer op rij verloren, afgelopen oktober maakte Arsenal een einde aan deze reeks door thuis met 3-1 te winnen. Partey, Smith Rowe en de inmiddels vertrokken Aubameyang scoorde voor Arsenal in die wedstrijd.

Meer weetjes

  • Aston Villa heeft haar laatste 4 competitie wedstrijden om half 2 wedstrijden met 1-0 gewonnen
  • Beide ploegen hebben dit seizoen nog geen punt gepakt nadat zij met 1-0 achter kwamen
  • In uitwedstrijden van Arsenal vallen gemiddeld 3.2 goals
  • In thuiswedstrijden van Aston Villa vallen gemiddeld 3.4 goals
  • Aston Villa zag over 1,5 goal in 12 van haar 13 thuiswedstrijden

Voorspelling

  • Arsenal wint de wedstrijd (2.40)
  • Doelpunt in beide helften (1.64)
  • Arsenal scoort in de eerste helft (2.00)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: