info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, wederom doelpunten verwacht in spannend duel om de volgende ronde

VOORBESCHOUWING, wederom doelpunten verwacht in spannend duel om de volgende ronde

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Porto heeft een 2-1 voorsprong in de tweede etappe van hun UEFA Europa League-clash met Lazio, aangezien beide partijen donderdag hun plaats bij de laatste 16 willen boeken zal dit een mooi duel worden. Na een zwaar bevochten duel in Portugal vorige week, is het Stadio Olimpico in Rome de locatie voor de tweede etappe.

Lazio kwam in de heenwedstrijd op voorsprong dankzij de spits Mattia Zaccagni in de eerste helft. Een brace van Toni Martinez zorgde er echter voor dat Porto als winnaar uit de strijd wist te komen.

Het is vermeldenswaard dat Lazio vorige week 56% balbezit had, hoewel het slechts twee pogingen op doel wist te registreren. Porto wist daarentegen maar liefst 21 schoten, waarvan vijf op doel te produceren. Het valt nog te bezien of de Dragons dat soort nummers buitenshuis kunnen repliceren. Lazio werd zondag in de Serie A op een 1-1 gelijkspel gehouden door Udinese. Dat betekent dat ze in alle competities slechts één van hun vier voorgaande wedstrijden wisten te winnen. Zoals het er nu uitziet, staan ​​de Eagles zesde in de Serie A ranglijst – vier punten buiten de top vier en 13 punten achter de eerste plaats AC Milan.

Lazio wist slechts twee van hun 6 groepswedstrijden te winnen, ze speelden drie keer gelijk en noteerden één nederlaag.

Porto zakte naar de Europa League nadat het werd uitgeschakeld in de groepsfase uit de Champions League. Het Portugese elftal wist slechts één van hun zes groepswedstrijden en boekte onderweg twee gelijke spelen en drie nederlagen. Porto is dit seizoen in de Portugese compeitite al 23 ontmoetingen ongeslagen en wisten in die 23 ontmoetingen maar liefst 20 keer de drie punten mee naar huis te nemen.

Head-to-head: Zoals we weten, versloeg Porto Lazio vorige week met 2-1. Dat betekent dat Lazio vanavond minimaal met 1 doelpunt verschil moet winnen vanavond om er een verlenging uit te slepen.

Voorspelling

  • Beide teams weten te scoren
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: