info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Watford – Everton betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Watford – Everton betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Cruciale wedstrijd voor Everton vanavond in de strijdt tegen degradatie. Het al gedegradeerde Watford dat al 6 wedstrijden op rij heeft verloren is vandaag de tegenstander.

Watford

De ploeg die vorig jaar knap tweede werd in de Championship, degradeert voor de 2de keer in 3 jaar terug naar het 2de niveau van Engeland. Met 6 nederlagen op rij is het helaas gebeurd voor Watford. Met 12 punten achterstand op plek 17 en nog 3 wedstrijden te spelen is het niet gelukt om dit jaar in de Premier League te blijven.

Afgelopen weekend speelde Watford tegen het uitgespeelde Crystal Palace. Die wedstrijd werd nipt met 1-0 verloren. Zaha scoorde een penalty en de rode kaart van Kamara hielp ook niet echt mee voor Watford om nog punten te halen.

Everton

Everton lijkt op tijd de benodigde punten te pakken om niet te degraderen dit jaar. Uit de laatste 5 wedstrijden haalde de ploeg 10 punten. Door die 10 punten is de ploeg uit de degradatiezone geklommen, maar zeker van niet degraderen is de ploeg nog niet. Met maar 1 punt voorsprong op plek 18 is het nog steeds alle hens aan dek voor Everton. De wedstrijd van vanavond tegen het al degradeerde Watford lijkt op een goed moment te komen.

Everton uit is dit seizoen wel echt dramatisch. De 1-2 overwinning bij Leicester afgelopen weekend was pas de tweede uitoverwinning dit seizoen. De overwinning van afgelopen weekend zal de ploeg toch vertrouwen geven voor vanavond.

Onderlinge ontmoetingen

De wedstrijd in Liverpool was een hele pijnlijke voor Everton. Er werd thuis namelijk met 2-5 verloren van Watford. In de 77ste minuut stond Everton nog met 2-1 voor maar na een dol kwartiertje van Watford eindigde de wedstrijd in een 2-5. Om even te vergelijken, in deze wedstrijd maakte Watford 15,6% van al haar doelpunten dit seizoen.

Watford vs Everton betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: