info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Wales – Ukraine betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Wales – Ukraine betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Het is een cruciaal moment voor Wales en Oekraïne, aangezien ze op zoek zijn naar geschiedenis in de WK-titelrace van zondag.

Wales heeft een fantastische kans om voor het eerst sinds 1958.

Hen tegenhouden is natuurlijk een natie die weinig introductie behoeft en die door de rest van de wereld zal worden gesteund in haar pogingen om oorlog en tegenspoed te overwinnen om later dit jaar Qatar te bereiken.

De prestatie van Oekraïne was absoluut verbluffend, ze vernietigde Schotland in een eenzijdige wedstrijd in Hampden, ze hadden veel meer doelpunten kunnen en moeten maken.

Voor een land vol spelers die acht maanden niet hebben gespeeld, is het niveau van fysiek en vaardigheid verbazingwekkend.

Pas in de laatste fasen leek de vermoeidheid hen te hebben ingehaald, en hun maandenlange trainingskamp in Slovenië leek hen sterker te maken.

Wales was in staat om hun belangrijkste mannen te laten rusten in de Poolse nederlaag in de Nations League doordeweeks met alle ogen op Cardiff gericht.

Recente ontmoetingen

Deze landen zijn slechts drie keer bijeengekomen. In een vriendschappelijke wedstrijd in 2016 verloor Oekraïne er twee en won er één.

Spelers om in de gaten te houden

Toen het zover was, arriveerde de Welshe superster met een mannenknot. Gareth Bale heeft keer op keer bewezen dat hij iemand is die er echt toe doet, en dit is het podium waarop hij zijn reeds gevestigde plaats in de geschiedenis van Wales verder verstevigt.

Andriy Yarmolenko liep langs de Hampden-confrontatie en hielp met een openingstreffer.

Wales vs Ukraine betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: