info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Wales – Nederland betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Wales – Nederland betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Wales zal waarschijnlijk met een flinke kater aan de wedstrijd van vanavond beginnen. Afgelopen week wist de ploeg zich namelijk te plaatsen voor het WK van deze winter in Qatar. Louis van Gaal heeft al aan gegeven dat hij vanavond zal gaan rouleren in zijn opstelling. Weet Nederland ook met het B-elftal zo overtuigend te spelen als tegen de Belgen.

Wales

De ploeg van Bale wist afgelopen zondag met veel geluk het WK te halen. In de wedstrijd tegen Oekraïne had Wales weinig te zeggen, maar door een eigen doelpunt van Oekraïne wist Wales door een 1-0 overwinning het WK te halen.

Vorige week speelde Wales ook nog voor de Nations League, in en tegen Polen verloor Wales met 2-1. Wales kwam na 52 minuten nog op voorsprong door een doelpunt van Williams, maar Kaminski en Swiderski zorgde ervoor dat Wales met lege handen naar huis kon.

Nederland

Nederland speelde afgelopen weekend geweldig tegen Belgie. De nummer 2 van de wereld werd van het veld gespeeld. Aan die wedstrijd hebben we vanavond wel wat minder. Bondscoach van Gaal heeft al aangegeven dat hij zal gaan rouleren vanavond dus er zullen sowieso andere spelers spelen dan afgelopen vrijdag.

Nederland is inmiddels al bijna een jaar ongeslagen. De laatste nederlaag van Nederland was op het EK, toen Tsjechië met 2-0 te sterk was. Hierna speelde Nederland enkel gelijk tegen Noorwegen, Montenegro en Duitsland. De overige 7 wedstrijden werden allemaal gewonnen.

Onderlinge ontmoetingen

Wales en Nederland spelen vanavond voor de 9de keer tegen elkaar. Wales zal liever niet kijken naar deze wedstrijden. Nederland won namelijk alle 8 onderlinge wedstrijden.

De laatste onderlinge wedstrijd was een vriendschappelijk duel in 2015. Dost en Robben(2x) scoorde voor Nederland en Ledley en Huws scoorde voor Wales.

Super Odd

Een betere dag om bookmaker Circus te joinen is er niet! Zij bieden voor Nederland of gelijk (1.12 odd) vandaag een 10 odd aan!! Wees snel voordat het te laat is, gratis geld harken bij Circus. Registreer je via DEZE LINK!

Wales vs Nederland betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: