info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Vitesse – AZ betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Vitesse – AZ betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vitesse en AZ mogen gaan strijden voor het laatste Europese plekje dat er wordt vergeven in Nederland. Vitesse eindigde op de 6de plek in de competitie en AZ eindigde 5de. Het verschil tussen beide ploegen was 10 punten.

Vitesse

Vitesse schakelde in de vorige ronde knap Utrecht uit over 2 wedstrijden. Nadat er in Utrecht met 3-1 was verloren leek het een pittige opgave te worden voor de Arnhemmers. Na 90 minuten in Arnhem stond het 2-0 voor de thuisploeg, verlengen dus. Vitesse wist er in de verlenging nog eentje bij te prikken en bereikte zo de volgende ronde.

Vitesse heeft het dit jaar behoorlijk beroerd gedaan in thuiswedstrijden. Om het even te vergelijken, degradant Willem 2 haalde in eigen huis meer punten dan Vitesse. Vitesse wist in 17 thuiswedstrijden maar 21 punten te halen en scoorde in die 17 wedstrijden maar 20 keer.

AZ

Ook AZ haalde op het nippertje de finale van de play-offs om Europees voetbal. Het AZ dat de laatste weken behoorlijk uit vorm is en daarmee de 4de plaatst uit handen gaf, verloor de eerste wedstrijd in het tweeluik met Heerenveen met 3-2. In eigen huis werd er vervolgens met 2-0 gewonnen wat genoeg was om de finale te halen.

AZ heeft het dit jaar buitenshuis behoorlijk slecht gedaan. Met maar 25 punten uit 17 uitwedstrijden is dat natuurljk een te laag aantal voor een ploeg die de top 3 aan wilt vallen. Tegenstander van vanavond Vitesse haalde buitenshuis 5 punten meer dit seizoen. In de laatste 5 uitwedstrijden wist AZ niet 1x te winnen. Er werd gelijk gespeeld bij Utrecht, Sparta en Willem 2 en verloren van Heerenveen en Pec Zwolle.

Onderlinge ontmoetingen

Vitesse – AZ is een wedstrijd die vooraf bekend staat om een moeilijk te voorspellen wedstrijd. Wanneer we gaan kijken naar de laatste 10 onderlinge ontmoetingen in Arnhem won Vitesse er 4, AZ won er ook 4 en 2 keer werd het gelijk.

Eerder dit seizoen werd het 0-0 in Arnhem en in Alkmaar won AZ met 3-1 door doelpunten van Pavlidis, Rasummes (E.D) en Karlsson (AZ) en Trondstad (Vitesse).

Vitesse vs AZ betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: