info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Villarreal – Liverpool betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Villarreal – Liverpool betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Met één voet stevig in de race voor de Champions League-finale van dit seizoen, zal Liverpool dinsdagavond Villarreal bezoeken voor de tweede etappe van hun halve finale.

Liverpool

Na halverwege vorige week op Anfield met 2-0 te winnen van Villarreal, hebben de Reds zichzelf in de beste positie gebracht om deze week terug te keren naar Spanje.

Dat betekent dat de met sterren bezaaide ploeg van Jürgen Klopp nog steeds een ongekende four-turf kan bereiken terwijl ze zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Liverpool warmde zich zaterdag op voor de halve finale met een nipte 1-0 overwinning op Newcastle in de Premier League, wat hun kwaliteit nog eens onderstreept.

Villarreal

Villarreal heeft ongetwijfeld de verwachtingen overtroffen en heeft Juventus en Bayern München al verslagen om de halve finales van de Champions League te bereiken.

Maar proberen een verlies van twee doelpunten ongedaan te maken, is een zeer moeilijke taak, aangezien de kant van Unai Emery alles moet geven om kans te maken op het bereiken van de finale.

Degelijkheid van de Reds

Hoewel de Reds een fortuin aan aanvallers hebben, zijn ze de afgelopen maanden een opmerkelijk efficiënte machine geweest en scoorden ze zelden goed op een spectaculaire schaal.

Dit was vooral duidelijk in de laatste twee Premier League-overwinningen van Liverpool op Everton en Newcastle, en in de professionele wedstrijd van vorige week tegen Villarreal op Anfield.

Sterke defensie Villarreal

Bovendien slaagde Villarreal erin om de ploeg van Jurgen Klopp bijna een uur buiten te houden in de heenwedstrijd, dus er is alle reden om aan te nemen dat de ploeg uit La Liga deze wedstrijd veel strijd kan bieden, vooral in het bijzijn van hun eigen supporters.

De Yellow Submarines verloren thuis en uit van Manchester United in de groepsfase en kregen dit seizoen minstens één doelpunt tegen in acht van hun elf wedstrijden.

Gok opties

Met dat in gedachten, en het feit dat de laatste zes Champions League-overwinningen van de Reds allemaal vier of minder doelpunten bevatten, is het combineren van uitoverwinningen en minder dan vijf treffers een goede gok.

De Senegalese spits, die de afgelopen weken uitstekend was, lijkt het dinsdagavond goed te doen toen hij zijn 20 doelpunten voor het seizoen maakte. Zou hij vanavond weer scoren?

Het Champions League-duel tussen Villarreal en Liverpool begint op 3 mei 2022 om 21.00 uur. Bekijk hieronder de beste Liverpool – Villarreal voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Villarreal vs Liverpool Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: