info@bet-experts.nl

dortmund
dortmund

VOORBESCHOUWING, VfB Stuttgart – Borussia Dortmund betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, VfB Stuttgart – Borussia Dortmund betting tips & voorspellingen!

VfB Stuttgart wil vrijdagavond hun overlevingskansen in de Bundesliga vergroten tegen Borussia Dortmund. Dortmund, dat een derde opeenvolgende wedstrijd zonder overwinning wil vermijden, heeft de afgelopen weken indruk gemaakt op het veld.

Na een teleurstellende reeks van negen wedstrijden zonder punt tussen december en februari, begint Stuttgart tekenen van verbetering te vertonen. De ploeg van Pietro Matarazzo heeft tweemaal gewonnen en tweemaal gelijkgespeeld in hun laatste vier Bundesliga-wedstrijden.

Stuttgart

Stuttgart neemt het vrijdag op na een gelijkspel van 1-1 met Armenia Bielefeld in hun laatste Bundesliga-wedstrijd, waarbij Sasakaradzic een doelpunt maakte. Een reeks recente resultaten heeft hen uit de degradatiezone geduwd, hoewel ze nog steeds slechts één punt boven de gevaren zone staan.

Een probleem voor Stuttgart is hun defensie, aangezien ze in drie van hun laatste vier wedstrijden een achterstand hebben opgelopen. Een ander probleem is hun thuisrecord, er is de afgelopen 7 wedstrijden niet gewonnen, in die serie van 7 wedstrijden is er zelfs vier keer verloren.

Dortmund

Dortmund verpletterde hun hoop op de titel in de Bundesliga met een 4-1 nederlaag tegen RB Leipzig in hun laatste wedstrijd. Dortmund domineerde het grootste deel van de wedstrijd maar kreeg drie doelpunten tegen voordat Doyel Mullen laat in de tweede helft een eretreffer maakte.

Met dit resultaat is Dortmund in de laatste twee wedstrijden zonder winst en in de laatste wedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld met Keulen. De ploeg van Marco Rose heeft nu negen punten achterstand op koploper Bayern München. Deze achterstand lijkt niet meer in te halen.

Dortmund reist naar Stuttgart met een goed thuisrecord ondanks hun resultaten in hun laatste twee wedstrijden. Ze zijn ongeslagen in hun laatste zes Bundesliga-uitwedstrijden, met vier overwinningen in de reeks.

Onderlinge ontmoetingen

Een andere reden waarom Dortmund met vertrouwen naar de wedstrijd van vrijdag kijkt, is dat ze vijf van hun laatste zes ontmoetingen met Stuttgart hebben gewonnen. Ze wonnen met 2-1 in de heenwedstrijd in november en wonnen hun laatste twee bezoeken in Stuttgart. Doelpunten zijn vaak een zekerheidje wanneer Borussia op bezoek gaat in Stuttgart.

Spelers om in de gaten te houden

Erling Haaland probeert weer terug in vorm te komen na een periode van blessureleed. De spits blijft hun topscorer met 16 doelpunten. Voor een doelpuntje van de Noor op vrijdagavond biedt BetCity je 1.58 keer je inzet.

Is er nog iets dat opvalt?

Er worden vrijdag doelpunten verwacht, aangezien vier van de laatste vijf wedstrijden tussen Stuttgart en Borussia Dortmund in meer dan 3.5 doelpunten eindigde. We zouden vanavond een herhaling van kunnen zien, voor meer dan 3.5 doelpunten krijg je 2.40 keer je inzet bij BetCity. Voor een doelpuntje in beide helften krijg je 1.46 keer je inzet bij BetCity en voor een doelpunt in beide helften voor Borussia Dortmund krijg je 2.38 keer je inzet bij BetCity.

Gezien de trends die Stuttgart ziet dat ze vaak achter komen is de bet dat Erling Braut Haaland de eerste treffer scoort geen gekke bet. Je krijgt hiervoor 3.40 keer je inzet bij BetCity.

De Bundesliga-wedstrijd tussen VfB Stuttgart en Borussia Dortmund wordt gespeeld op 8 april 2022 om 20:30 uur. Bekijk hieronder de beste VfB Stuttgart vs Borussia Dortmund voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwing-sectie bezoeken voor de laatste preview.

Betting tips & voorspellingen

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: