info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, verhitte strijd in Mexico-Stad

VOORBESCHOUWING, verhitte strijd in Mexico-Stad

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

CONCACAF’s grootste rivaliteit is klaar voor een nieuwe clash op donderdag als Mexico de VS ontvangt in de kwalificatie voor het Wereldkampioenschap.

Mexico en de VS achtervolgen CONCACAF’s eerste ploeg, Canada, in de kwalificatie. Beide ploegen staan op 21 punten, vier punten achter Canada.

Er zijn nog drie wedstrijden te gaan in de kwalificatie voor zowel Mexico als de USA. Zolang beide ploegen punten blijven pakken, gaan ze door naar het WK 2022.

Mexico

Mexico had een slecht einde van 2021 met vier opeenvolgende wedstrijden zonder overwinning. Drie van die vier wedstrijden waren nederlagen.

El Tri heeft zich in 2022 herpakt en is nu al drie wedstrijden ongeslagen. Gerardo Martino’s team boekte overwinningen tegen Jamaica en Panama, samen met een gelijkspel tegen Costa Rica.

Verenigde Staten

De VS zijn ongeslagen in 21 van hun laatste 24 wedstrijden in alle competities. Er werd verloren van Zwitserland, Panama en Canada. De Amerikanen speelden in 2021 drie keer tegen Mexico en behaalden één overwinning en twee gelijke spelen – de VS wonnen die gelijke spelen in extra tijd.

Opgemerkt moet worden dat de positieve resultaten van de Yanks allemaal in de Verenigde Staten kwamen. De VS spelen niet goed tegen Mexico in Mexico Stad. Hoewel de Yanks er in 2012 onder Jurgen Klinsmann wonnen, worstelen de USA in de vurige ketel van Mexico-Stad.

Deze ploegen spelen niet vaak in Mexico-Stad, ze ontmoeten elkaar eerder op Amerikaanse bodem. Daarom is de Amerikaanse ploeg niet vertrouwd met het spelen in zo’n vijandige omgeving als waar ze deze week mee te maken zullen krijgen.

Head-2-head

Mexico heeft een sterk record tegen de VS. El Tri heeft een record van 38W-14D-23L dat teruggaat tot 1934. Opgemerkt moet worden dat veel van Mexico’s overwinningen tegen de Yanks dateren van voor de jaren ’90 toen de Yanks dramatisch presteerde op het wereldvoetbaltoneel.

Volgens een quote van USA coach Gregg Berhalter, zou hij tegen een ‘B’ team kunnen spelen. Op dit moment staan de USA vier punten voor op Panama dat vierde staat en vijf op Costa Rica dat vijfde staat. Berhalter zou wel gek zijn om de punten weg te gooien tegen de grootste rivaal van de Yanks.

Mexico heeft het in recente ontmoetingen moeilijk gehad tegen de VS. Maar de wedstrijd van donderdag wordt gespeeld in Mexico City, een notoir moeilijke plaats voor de VS om te spelen.

Voorspelling

  • Mexico verliest niet
  • Lozano scoort een doelpunt
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: