info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Union Berlin bereikt kwartfinale DFB-Pokal

VOORBESCHOUWING, Union Berlin bereikt kwartfinale DFB-Pokal

Op dinsdagavond ontvangt Union Berlin St. Pauli in wat een geweldige kwartfinale lijkt te worden in de Duitse DFB Pokal Cup. Union Berlin kaatste de vorige keer ronde naar winnende manieren door een 3-1 overwinning op Mainz te boeken. Het team van Urs Fischer had de vorige drie Bundesliga-uitjes verloren tegen Augsburg, Dortmund en Arminia Bielefeld.

Door de overwinning blijft Union goed in de race om de Europese plekken. Deze doordeweekse clash is een onderbreking van de race om de Europese plekken dit seizoen.

Union Berlin heeft een behoorlijk recent record in de DFB Pokal, aangezien ze slechts één van hun vorige vijf wedstrijden in de competitie hebben verloren. Ze wonnen twee wedstrijden in 90 minuten en twee in extra tijd. St. Pauli zal volgend seizoen regelmatiger tegen Bundesliga-teams spelen, aangezien de bezoekers momenteel op de derde plaats in het Duitse tweede niveau staan, alleen buiten de automatische promotieplaatsen vanwege een inferieur doelsaldo met de tweede plaats Darmstadt.

Een recente inconsistente reeks van competitievormen heeft hun promotie-push nogal belemmerd. De vorige keer in de Bundesliga.2 boekten ze echter wel een 3-1 overwinning in Ingolstadt.

St. Pauli schakelde Dortmund op geweldige wijze uit in de beker door met 2-1 te winnen. Ze versloegen Magdeburg met 3-2 en versloegen Dynamo Dresden met 3-2 na extra tijd.

Voorspelling

  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
  • Beide teams weten te scoren
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: