info@bet-experts.nl

arsenal - liverpool
arsenal - liverpool

VOORBESCHOUWING, twee ploegen in vorm treffen elkaar in het Emirates Stadium!

VOORBESCHOUWING, twee ploegen in vorm treffen elkaar in het Emirates Stadium!

Arsenal – Liverpool

Vanavond wordt er op een Champions League avond gevoetbald in Engeland. Er staat een flinke kraker op het programma. Twee ploegen die de laatste tijd heel erg in vorm zijn spelen tegen elkaar.

Arsenal

Arsenal heeft de weg omhoog ingeslagen. De ploeg van Arteta haalde 25 punten uit de laatste 10 wedstrijden. Geen team haalde meer punten, alleen tegenstander van vanavond haalde er ook 25. Tussendoor verloor Arsenal wel van Nottingham Forrest in de FA Cup en won Liverpool in de EFL cup over twee wedstrijden na een 0-0 en 0-2.

Ook thuis presteert Arsenal erg goed. In de laatste 10 wedstrijden in eigen huis werden er 8 gewonnen, Burnley wist Arsenal op 0-0 te houden en Manchester City won met 1-2.

Liverpool

Liverpool draait weer op volle toeren. De ploeg van Jurgen Klopp heeft Manchester City weer in zicht na een hele sterke reeks. De laatste nederlaag in de competitie dateert alweer van 28 december 2021 toen er met 1-0 werd verloren bij Leicester City.

Als Liverpool dit jaar punten verliest is dat voornamelijk buitenshuis. In 14 uitwedstrijden werden er 9 in winst omgezet, werden er 3 gelijk gespeeld en 2 verloren. Wel valt op dat Liverpool makkelijk het net weet te vinden. In deze 14 wedstrijden maakte Liverpool al 36 doelpunten.

Head-2-Head

Arsenal en Liverpool speelden dit seizoen al 3 keer tegen elkaar. De eerste wedstrijd in de competitie eindigden in 4-0 voor Liverpool. Voor de EFL Cup werd het op Anfield 0-0 en won Liverpool vervolgens de terugwedstrijd in Londen met 0-2.

Diego Jota is op schoot de laatste wedstrijden tegen Arsenal, in de laatste 6 wedstrijden maakte hij er 6 in onderlinge potjes. Helaas lijkt er geen plaatst voor de Portugees vanavond in de basis elf. Sinds de komst van Diaz speelt hij nog mondjesmaat in de basis.

Voorspelling

  • Liverpool wint de wedstrijd (1.88)
  • Totaal aantal schoten op doel door Liverpool – meer dan 5.5 (1.85)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: