info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Tsjechië – Spanje betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Tsjechië – Spanje betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Na het verliezen van hun eerste wedstrijd reisde Spanje naar Tsjechië op zoek naar hun eerste overwinning in Groep A2 van de Nations League. De Tsjechen zijn in staat voor problemen te zorgen, maar Spanje zal in dit duel vertrouwen op hun staat van dienst en zou zondag de drie punten mee naar huis moeten nemen.

Tsjechië begon de UEFA Nations League met een 2-1 thuiszege op Zwitserland. Het land kende een snelle start en nam snel de leiding via Jan Kuchta, en een eigen doelpunt van Djibril Sow in de tweede helft bezegelde de overwinning nadat Zwitserland de stand in evenwicht bracht.

Gezien de kracht van de tegenstanders in de UNL A2-groep, is Tsjechië erg blij dat hun reis goed is begonnen en momenteel als eerste in de groep staat. Het resultaat is ook een verlengstuk van hun recente goede vorm, aangezien de ploeg van Jaroslav Silharavi slechts één van hun laatste acht wedstrijden heeft verloren.

Tsjechië is een solide thuisland en zondag zijn ze ongeslagen in hun laatste zes thuiswedstrijden. Ze wonnen de laatste drie wedstrijden van de serie, waarvan de grootste een vriendschappelijke wedstrijd met 7-0 was tegen Koeweit.

Spanje zal teleurgesteld zijn door het uitblijven van de overwinning na een snelle start in hun eerste wedstrijd tegen Portugal. Ze namen een vroege voorsprong via Alvaro Morata en leken op de overwinning af te stevenen, maar kregen vijf minuten voor tijd de gelijkmaker tegen.

Na de finale van vorig jaar wil de Spanjaard het deze keer beter doen en hebben ze honger om te winnen. De Spanjaard zal het resultaat tegen Portugal als een schande beschouwen, dat in alle competities zeven van hun laatste negen wedstrijden heeft gewonnen.

Een andere reden voor het vertrouwen van Spanje in de wedstrijd van zondag is hun recente uitrecord. De ploeg van Luis Enrique heeft de laatste drie uitwedstrijden gewonnen, waaronder een 2-1 overwinning op Europees kampioen Italië.

Recente ontmoetingen

Spanje heeft nog nooit verloren van Tsjechië, met vier overwinningen en één gelijkspel in de voorgaande vijf wedstrijden. Spanje won met 1-0 toen de twee teams elkaar ontmoetten op Euro 2016 en won met 2-0 tijdens hun laatste bezoek aan Tsjechië in 2011.

Spelers om in de gaten te houden

Jan Kuchta startte voor Tsjechië in de openingswedstrijd en zijn inspanningen wierpen vruchten af. De aanvallers zullen naar verwachting zondag opnieuw de leiding nemen, gesteund door Adam Hlozek.

Alvaro Morata bleef zijn belang voor de Spanjaard tonen met een doelpunt in zijn openingswedstrijd. De spits heeft samen met Ferran Torres en Danny Olmo gespeeld en Spanje zal zeker een doelpunt maken.

Tsjechië – Spanje betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: