info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Tottenham – Brighton & Hove Albion betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Tottenham – Brighton & Hove Albion betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Tottenham wil zaterdagmiddag de vierde plek in de Premier League versterken met een overwinning tegen Brighton and Hove Albion.

De ploeg van Antonio Conte had afgelopen weekend een van hun beste prestaties van het seizoen in een 4-0 overwinning op Aston Villa. Ze gingen bijzonder effectief om met hun kansen.

Dat betekent dat Tottenham hun laatste vier wedstrijden op het hoogste niveau heeft gewonnen, Arsenal met drie punten voorsprong op de concurrentie heeft achtervolgd en onderaan de Champions League is geëindigd.

De Spurs keren zaterdag terug in eigen huis om hun voorsprong op Arsenal uit te breiden met nog maar zeven wedstrijden te gaan.

Brighton heeft daarentegen weinig om voor te spelen, al zullen ze afgelopen weekend een welverdiende 2-1 overwinning op Arsenal opvrolijken.

Het succes van Emirates maakt een einde aan de zeven wedstrijden van de Seagulls in de Premier League, maar ze kunnen het opnemen tegen een Tottenham Hotspur-team dat op het juiste moment in de hoogste versnelling speelt.

Het elftal van Antonio Conte was de afgelopen weken een meedogenloze aanvalsmacht. De hoofdstad maakte 25 goals in hun laatste zeven competitiewedstrijden, met een gemiddelde van 3,5 goals per wedstrijd.

Bovendien hebben de vrij scorende Spurs minstens twee keer gescoord in acht van hun laatste negen Premier League-wedstrijden, waaronder elk van hun laatste zeven.

Hoewel Brighton afgelopen weekend hun rivalen versloeg, is het moeilijk te ontkennen dat het elftal van Graham Potter slechts vier van hun laatste 29 wedstrijden heeft gewonnen.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat de Seagulls er tot nu toe niet in zijn geslaagd om tegenstanders te verslaan in 23 van hun 31 uitwedstrijden op het hoogste niveau, wat niet veel goeds belooft voor de weg naar de Spurs.

Met dat in gedachten, gecombineerd met het feit dat de Spurs elk van hun laatste acht Premier League-wedstrijden met dezelfde inzet hebben gewonnen, is het verleidelijk om een odd van 1.78 keer je inzet te spelen voor Tottenham winnen en meer dan 1.5 teamgoals bij BetCity.

Doelpuntenmaker

Een doelpuntje van Harry Kane in het geweldig scorende Tottenham op deze paas zaterdag moet geen probleem zijn. Voor 2 keer je inzet bij BetCity kan je deze bet spelen!

De aanvoerder van Engeland is bezig met drie opeenvolgende runs zonder goal, maar hij heeft in deze periode twee keer toegeslagen in elk van zijn eerdere wedstrijden met Brighton. De odd is ZEKER de moeite waard!

Deze Premier League-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur vs Brighton & Hove Albion begint op 16 april 2022 om 13:30 uur. Bekijk hieronder de beste voorspellingen voor Tottenham Hotspur vs Brighton and Hove Albion. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Tottenham Hotspur vs Brighton & Hove Albion Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: