info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Tottenham – Arsenal betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Tottenham – Arsenal betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Twee rivalen in de top vier spelen donderdagavond een spannende Premier League-wedstrijd. Tottenham Hotspur neemt het op tegen Arsenal.

De twee rivalen uit Noord-Londen strijden om een ​​felbegeerde plek in de Champions League van volgend seizoen.

Arsenal heeft er vier op rij gewonnen en staat momenteel bovenaan in de race om de vierde plaats. De meest recente overwinning was een 2-1 overwinning op Leeds United.

Het betekent dat de kant van Mikel Arteta weet dat de eerste overwinning van donderdagavond sinds het vertrek van Wenger zal betekenen dat ze aan de top van Europa staan.

Tottenham speelde zaterdagavond op Anfield 1-1 gelijk met Liverpool.

De kant van Antonio Conte zal trots zijn op deze prestatie, maar het betekent dat ze vier punten achter de Gunners staan ​​met nog maar drie wedstrijden te gaan.

Betting opties

De Spurs zijn aanzienlijk verbeterd als aanvallende kracht sinds Antonio Conte het overnam. De gastheren scoorden 29 doelpunten in hun laatste 11 competitiewedstrijden, met een gemiddelde van 2,6 doelpunten per wedstrijd.

Bovendien hebben de White Lilies minstens twee keer gescoord in negen van hun laatste 13 wedstrijden op het hoogste niveau, waaronder vier van hun laatste vijf Premier League-thuiswedstrijden.

Hoewel Arsenal ongetwijfeld in de top vier staat, waren hun verdedigers de afgelopen maanden onbetrouwbaar. De Gunners zijn er in hun laatste acht competitieduels niet in geslaagd de nul te houden.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat de ploeg van Mikel Arteta meer dan twee doelpunten heeft gekregen in ten minste vijf van hun laatste acht Premier League wedstrijden.

Deze Premier League-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal begint op 12 mei 2022 om 20:45 uur. Bekijk hieronder de beste Tottenham vs Arsenal-voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Tottenham – Arsenal betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: