info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, topper in Duitsland!

VOORBESCHOUWING, topper in Duitsland!

Nog geen account bij BetCity?! Maak je account aan via DEZE LINK en claim je €20 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond staat er in Dortmund een topper op het programma in de Bundesliga. De ploeg van Haaland en Malen mag het op gaan nemen tegen Red Bull Leipzig.

Dortmund

Haaland en co draait een niet zo bijzonder seizoen. Na de teleurstellende 3de plek in de Champions League poule met Ajax, Sporting en Besiktas, werd de ploeg vervolgens in de Europa League uitgeschakeld door Glasgow Rangers. In de competitie staat de ploeg 6 punten achter Bayern.

Thuis doet Dortmund het goed dit jaar. In de competitie werden van de 13 thuiswedstrijden er 11 gewonnen. In deze 13 wedstrijden werd daarnaast ook nog 40x gescoord. In thuiswedstrijden van Dortmund vallen dan ook gemiddeld 4,5 goal. In geen ander stadion vallen zoveel goals als in Dortmund.

RB Leipzig

Leipzig is na een beroerde start van het seizoen eindelijk gaan draaien. Uit de laatste 10 wedstrijden haalden de ploeg 23 punten en kreeg het ook maar 8 goals tegen. Door deze goede reeks is de ploeg opgeklommen naar de 4de plek die recht geeft op Champions League.

Dat Leipzig slecht begonnen is, valt wel te zien aan de behaalde punten in uitwedstrijden. Uit de eerste 9 uitwedstrijden werden maar 4 punten gehaald. In de laatste 5 uitwedstrijden maakte Leipzig dit weer een beetje goed. Van deze laatste 5 uitwedstrijden werden er maar liefst 4 gewonnen. Leipzig scoorde ook 17x in deze 5 wedstrijden.

Head-2-Head

Dortmund-Leipzig en Leipzig-Dortmund is over het algemeen een garantie voor goals. In de laatste 5 onderlinge wedstrijden vielen 19 doelpunten. Wanneer Dortmund thuis speelt tijdens de onderlinge confrontaties is het pas echt feest. Met 3-2,3-3,4-1 en 2-3 waren de afgelopen 4 wedstrijden in Dortmund vrij doelpuntrijk.

Voorspelling

  • Meer dan 2,5 goal (1.58)
  • Dortmund meer dan 1,5 goal (1.98)
  • Haaland scoort (1.81)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: