info@bet-experts.nl

tottenham
tottenham

VOORBESCHOUWING, spoelen de Spurs de kater weg van de wedstrijd in Manchester?

VOORBESCHOUWING, spoelen de Spurs de kater weg van de wedstrijd in Manchester?

Brighton – Tottenham

Tottenham speelt vanavond uit bij Brighton. Brighton verkeerd in bijzonder matige vorm en niets lijkt een overwinning voor de ploeg uit Londen in de weg te staan.

Brighton

De huidige vorm van Brighton is niet om over naar huis te schrijven. In de laatste 5 wedstrijden haalde de ploeg van Joel Veltman 0 punten en wist het team 1 keer te scoren. De ploeg stond er redelijk goed voor, maar inmiddels is de weg omlaag ingezet. Het gaat met de degradatiestreep is nog 11 punten en het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat de ploeg nog degradeert. Wel moet de ploeg op blijven letten.

In eigen huis valt er voor het Brighton publiek dit jaar nog niet bepaald te genieten. In 14 wedstrijden werden er maar 3 gewonnen en 5 gelijkgespeeld. Daarnaast wist de ploeg in deze 14 wedstrijden maar 10 keer te scoren.

Tottenham

Tottenham draait tot nu toe een vrij wisselvallig seizoen. De ploeg staat achtste met 6 punten achterstand op plek 4 met een wedstrijd meer gespeeld. In de Conference League eindigde de ploeg zelfs achter Vitesse in de poule.

In uitwedstrijden draait de ploeg van Antonio Conte redelijk dit jaar. In 14 wedstrijden haalde de ploeg 20 punten. De ploeg is wel wisselvallig. Zo werd er gewonnen bij Manchester City, maar werd er vervolgens wel verloren van Burnley.

Head-2-head

De laatste jaren heeft Tottenham het lastig uit bij Brighton. Sinds Brighton op het hoogste niveau speelt heeft Tottenham pas 1 keer gewonnen in het American Express Community Stadium. De eerste wedstrijd werd 1-1, vervolgens won de ploeg uit Londen met 1-2 en de afgelopen 2 keer won Brighton met 3-0 en 1-0.

Voorspelling

  • Heung-Min-Son schiet meer dan 0.5 keer op doel
  • Tottenham DNB

RISKY

  • Tottenham wint
  • Tottenham scoort meer dan 1.5 teamgoals

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: