info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Sparta Rotterdam – PEC Zwolle betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Sparta Rotterdam – PEC Zwolle betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond is alweer de een na laatste speelronde van de Eredivisie! En er staat een echte degradatiekraker op het programma. Nummer 16 Sparta speelt thuis tegen nummer 18 Pec. In de wetenschap dat Pec de laatste wedstrijd nog speelt tegen Psv, zal de ploeg vanavond hoe dan ook resultaat willen halen. Het verschil tussen Sparta en Pec is maar 2 punten.

Sparta

Sparta stuntte afgelopen weekend in Groningen door daar met 1-2 te winnen. Zeker in deze fase van de competitie is elk punt van levensbelang om in de Eredivisie te blijven. Sparta weet dan ook dat het vanavond zal moeten winnen van concurrent Pec wil het nog nacompetitie ontlopen dit seizoen. Sparta speelt de laatste wedstrijd nog uit bij Heracles, dat ook nog op moet letten als alle ploegen onder hun wedstrijden blijven winnen.

Sparta is in eigen huis moeilijk te verslaan. De ploeg verloor maar 6 van haar 16 thuiswedstrijden dit seizoen, dat is helemaal niet slecht voor een degradatiekandidaat. Het probleem voor Sparta is alleen dat de ploeg bijzonder veel gelijk speelt. Van de overige 10 wedstrijden werden er namelijk 7 gelijk gespeeld en in eigen huis werd er dus maar 3 keer gewonnen. 2 van die 3 overwinningen vonden plaatst in de laatste 5 thuiswedstrijden van Sparta. Willem 2 en Go Ahead Eagles werden in Rotterdam met 1-0 verslagen.

PEC Zwolle

Alle hens aan dek voor rode lantaarn drager PEC. Met nog maar 2 wedstrijden te gaan, waarvan de laatste thuis is tegen PSV lijkt het hoogst haalbare nog play-outs voor de ploeg uit Zwolle. Vanavond is het dan ook do or die voor de Zwollenaren. PEC pakt knappe punten de laatste weken, van AZ werd gewonnen en ook bij RKC werd gewonnen. Afgelopen weekend werd PEC nog bestolen in eigen huis toen een doelpunt werd afgekeurd waarbij de VAR het verkeerde buitenspel lijntje gebruikten, de thuiswedstrijd tegen Utrecht eindigde uiteindelijk in 1-1.

Een mooie statistiek voor PEC is dat het vaker uit wint dan thuis. Uit werd dit seizoen 4 keer gewonnen en thuis pas 3 keer. Van die 4 uitoverwinningen waren er 2 in de laatste 4 uitduels van PEC. Bij Fortuna (0-1) en RKC (0-2) werden 3 punten mee naar Zwolle genomen. De laatste uitwedstrijd bij AJAX werd logischerwijs verloren.

Onderlinge ontmoetingen

Vorig seizoen won Sparta de thuiswedstrijd tegen PEC met 3-2. Na een 1-2 achterstand na 63 minuten zorgde Lennart Thy in de 75ste en 93ste minuut ervoor dat Sparta de wedstrijd uiteindelijk toch won.

Van de laatste 5 ontmoetingen op het Kasteel won Sparta 2x, PEC 2x en werd het 1x gelijk. 4 van de 5 wedstrijden eindigden in beide teams scoren.

Sparta vs Pec betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: