info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Spanje – Portugal betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Spanje – Portugal betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Spanje, dat vorig jaar als tweede eindigde, begint hun Nations League-campagne in Groep A2 met voormalig kampioen Portugal. Deze Iberische derby wordt naar verwachting een spannende wedstrijd waarin beide teams aan elkaar gewaagd zijn.

Nadat Spanje vorig jaar als tweede eindigde in de Nations League, moet het deze keer naar een hoger niveau tillen. Als manager Luis Enrique, die in een potentieel lastige groep speelt, wil hij graag een goede start maken, vooral met de openingswedstrijd in eigen huis.

Ondanks hun nederlaag in de Nations League-finale van vorig jaar, verkeert Spanje de laatste tijd in goede vorm. Het verlies in de finale was hun enige verlies in de laatste acht wedstrijden na zeven overwinningen op een rij.

Spanje is de laatste tijd thuis op zijn best en won de laatste vier wedstrijden voor eigen publiek. Hun laatste wedstrijd op eigen bodem was een 5-0 overwinning op IJsland in een vriendschappelijke wedstrijd in maart.

Portugal heeft de Nations League gewonnen en weet hoe belangrijk het is om snel aan de wedstrijd te beginnen. Afgezien van hun rivaliteit met Spanje, zal een overwinning in hun openingswedstrijd op donderdag hen in een zware Groep A2 erg helpen.

Portugal bevindt zich in een vergelijkbare vorm als Spanje en heeft slechts één van hun laatste 10 wedstrijden verloren. Ze wonnen acht keer in de reeks en versloegen Noord-Macedonië met 2-0 in hun laatste wedstrijd in maart wat hun een plaats op het WK opleverde.

De ploeg van Fernando Santos heeft het ook goed gedaan tijdens hun recente trip en verloor slechts één van hun laatste vijf uitwedstrijden. Ze hebben drie overwinningen in de serie, maar werden in hun laatste uitwedstrijd op een 0-0 gelijkspel gehouden door Ierland.

Recente ontmoetingen

Er was weinig verschil tussen Spanje en Portugal in hun meest recente duel, waarbij beide teams in hun laatste vier wedstrijden streden om een ​​gelijkspel. De laatste wedstrijd was een vriendschappelijke wedstrijd in juni vorig jaar en de eindstand was de brillenstand, 0-0 stond er na 90 minuten op het scorebord.

Spelers om in de gaten te houden

Alvaro Morata heeft een solide staat van dienst voor Spanje en scoorde drie doelpunten in zijn laatste drie wedstrijden voor het nationale team.

Cristiano Ronaldo blijft invloedrijk voor Portugal en zal opnieuw de leiding hebben over de aanval. De Manchester United-spits scoorde negen doelpunten in zijn laatste 10 optredens.

SuperOdd Boost

Circus.nl biedt vanavond een geweldige odd boost aan, naar mijn mening gratis geld! Mocht je nog geen account hebben bij Circus.nl, dan is vandaag het uitgelezen moment. Deze super odd is voor iedereen boven de 18+! Registreer je via DEZE LINK en profiteer!

Spanje vs Portugal betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: