info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Southampton – Arsenal betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Southampton – Arsenal betting tips & voorspellingen!

Arsenal neemt het zaterdagmiddag in het St Mary’s Stadium op tegen Southampton in een poging hun wankele Premier League-top vier weer op de rails te krijgen.

The Gunners hebben hun voorsprong op aartsrivaal Tottenham Hotspur in de competitie opgegeven na drie opeenvolgende nederlagen in hun afgelopen vier competitiewedstrijden, meest recentelijk met een 2-1 thuis nederlaag op Brighton & Hove Albion.

Hoewel de ploeg van Mikel Arteta nog steeds in de race is voor een felbegeerde plaats in de top vier, kunnen ze zich zaterdag niet nog een slechte dag veroorloven.

Als gevolg hiervan heeft Arsenal de wedstrijd van dit weekend tegen Southampton gemarkeerd als een driepunterwedstrijd, wat cruciaal zal zijn om contact te houden met hun noord-Londen buren.

De ploeg van Ralph Hasenhutter werd afgelopen weekend thuis met 6-0 verslagen door Chelsea, een prestatie die alle kenmerken liet zien van een team dat door het zand leek te zakken.

Bet opties

Twee treffers voor de Gunners zaterdagmiddag levert 1.95 keer je inzet op bij BetCity! Dit is een optie die ik persoonlijk zelf eerder zou kiezen dan de win optie.

Zoals gezegd zijn de Gunners snel op weg naar een situatie die ze moeten winnen als ze volgend seizoen aan de top van Europa willen staan.

Je zou Arsenal dit seizoen niet per se in verband brengen met doelpunten, maar ze zullen het opnemen tegen een Saints-team dat de afgelopen weken in een alarmerend tempo heeft toegegeven. Zoals bijvoorbeeld de vorige wedstrijd tegen Chelsea waar ze er 6 om de oren kregen.

Slechts zes teams in de Premier League hebben tot nu toe meer goals tegen gekregen dan het achterveld van Ralph Hasenhuttl. De gastheren hebben in hun laatste twintig pogingen slechts twee keer de nul gehouden.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat het South Coast-team ten minste twee doelpunten tegen heeft gekregen in vijf van hun laatste zes wedstrijden.

Met dat in gedachten, en aangezien de ploeg van Mikel Arteta ongetwijfeld deze drie punten nodig heeft, lijkt twee doelpunten van de Gunners een zekerheidje vandaag!

Deze Premier League-wedstrijd tussen Southampton en Arsenal begint op 16 april 2022 om 16.00 uur. Bekijk hieronder de beste Southampton v Arsenal-voorspellingen voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Southampton vs Arsenal Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: