info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Slavia Praag – Feyenoord betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Slavia Praag – Feyenoord betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Een andere spannende ontmoeting wordt naar verwachting de vierde ontmoeting tussen Slavia Praag en Feyenoord in de tweede etappe van de kwartfinales van de Conference League. Beide clubs hebben dit seizoen tijdens hun drie ontmoetingen spannende wedstrijden aangeboden en de wedstrijd van donderdag zal waarschijnlijk een soortgelijk patroon hebben met veel doelpunten.

In de eerste ronde speelde Slavia Praag 3-3 gelijk in Nederland. De ploeg kwam twee keer terug van een achterstand, met doelpunten van Peter Olayinka, Yira Sor en Ibrahim Traore.

Slavia Praag verkeert de laatste tijd in goede vorm en is ongeslagen gebleven in hun laatste vier wedstrijden in alle competities. Ze gingen de tweede wedstrijd van donderdag in met een 4-0 overwinning op Pardubice in de Tsjechische La Liga afgelopen zondag.

Dit resultaat laat zien dat de aanval van Slavia Prague productief is, aangezien ze zeven doelpunten hebben gemaakt in hun laatste twee wedstrijden.

De verdediging van Slavia Praag blijft echter wankel, ondanks dat ze in eigen huis dit seizoen pas 4 tegendoelpunten hebben gekregen in de competitie en 34 voor, verwacht ik dat Feyenoord wat eigenlijk vrijwel altijd een doelpunt maakt wel weet te scoren.

Feyenoord zal teleurgesteld zijn dat het de heenwedstrijd niet vast kan houden na een tweevoudige voorsprong. Luis Sinisterra opende al vroeg in de eerste helft de score, terwijl ook Marcos Sensi en Orkun Kokcu het vizier op scherp zetten.

Net als Slavia Praag is Feyenoord de laatste tijd in goede vorm en verloor slechts één keer in de laatste negen wedstrijden in alle competities. Dankzij de 4-1 zege van Heracles afgelopen zondag in de Eredivisie kon Feyenoord zich opwarmen voor hun trip naar Praag.

Onderlinge ontmoetingen

Slavia Praag en Feyenoord troffen elkaar eerder dit seizoen drie keer, waarbij de Nederlandse ploeg er één won en de andere twee wedstrijden in een gelijkspel eindigden.

Spelers om in de gaten te houden

Peter Olayinka, die scoorde in de laatste drie competitie-wedstrijden, is een speler om voor uit te kijken. De Nigeriaanse spits scoorde ook in zijn laatste twee ontmoetingen met Feyenoord.

Ook Feyenoord heeft de afgelopen weken zijn agressiviteit laten zien. Luis Sinisterra, Bryan Linssen en Cyril Dessers scoorden het meest recent voor Feyenoord.

Is er nog iets dat opvalt?

De clash tussen Slavia Praag en Feyenoord dit seizoen was spannend. In de laatste twee wedstrijden werden meer dan 3,5 doelpunten gescoord. Echter ligt de value al op meer dan 2.5 doelpunten voor 1.61 keer je inzet bij BetCity! Opzoek naar meer risico dan voeg je er ook beide teams scoren aan toe voor 1.81 keer je inzet bij BetCity.

Beide teams hebben gescoord in de tweede helft van hun laatste twee ontmoetingen, deze bet kan je spelen voor 2.70 keer je inzet. Meer dan 1.5 doelpunten in de tweede helft is 1.80 keer je inzet bij BetCity.

Deze Conference League-wedstrijd tussen Slavia Praag en Feyenoord begint op 14 april 2022 om 21.00 uur. Bekijk hieronder de beste Slavia Praag vs Feyenoord voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste preview.

Slavia Prague vs Feyenoord Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: