info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Sevilla wint van Zagreb in een lastige strijd

VOORBESCHOUWING, Sevilla wint van Zagreb in een lastige strijd

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Sevilla reist donderdagavond naar Kroatië, waar ze Dinamo Zagreb in de return ontmoeten in de Europa League. In de thuiswedstrijd wist Sevilla met maar liefst 3-1 te winnen van de ploeg uit de hoofdstad van Kroatië.

In 2020 wist Sevilla de cup nog te winnen. Er is niet veel veranderd voor Sevilla sinds die triomf in 2020, met de ex-trainer van Spanje, Julen Lopetegui, die nog steeds de leiding heeft, net zoals de meerderheid van het team ook bij de club is gebleven.

Luuk de Jong was twee jaar geleden DE man in de finale, hij scoorde namelijk tweemaal in een 3-2 overwinning. Er zijn nu echter andere toppers opgestaan.

Anthony Martial is er daar een van, hij wordt vergezeld door spelers als Munir en Youssef En-Nesyri in de aanval, terwijl de club ook de terugkeer heeft gezien van Ivan Rakitić, die de competitie al acht jaar eerder met de club won. Aanvoerder Jesus Navas gaat ook op weg naar een vierde Europa League-titel met Sevilla. In de Champions League hadden de mannen van Lopetegui het echter moeilijk. Ze wonnen slechts één van de zes wedstrijden, noteerden drie gelijke spelen en de andere verloren ze. Ze eindigde 4 punten achter de tweede plaats, RB Salzburg. Sevilla doet het momenteel ook uitstekend in de Spaanse La Liga.

Vier gelijke spelen in de afgelopen vijf wedstrijden heeft er voor gezorgd dat Real Madrid ruim bovenaan de ranglijst staat. Maar met slechts twee nederlagen het hele seizoen, presteert Sevilla naast Real Madrid beter dan iedereen in Spanje.

Zagreb’s Europa League-campagne was ook fantastisch, ze verloren namelijk alleen tegen West Ham in groep H. De Kroatische reuzen wonnen drie van de zes wedstrijden in de poules. Sevilla zal hier een zware test ondergaan, ondanks hun eigen vorm en Europa League-geschiedenis. Zagreb heeft de kansen eerder verstoord en vorig seizoen zelfs Tottenham Hotspur in de competitie met 3-0 verslagen in eigen huis.

Voorspelling

  • Sevilla verliest niet
  • Dinamo Zagreb scoort onder 1.5 doelpunten
  • Er vallen minder dan 2.5 doelpunten
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: