info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Sevilla – Real Madrid betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Sevilla – Real Madrid betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Sevilla gaat zondag proberen Real Madrid te stoppen van de strijd om de titel in La Liga. Hoewel Madrid op dit moment zelfverzekerd speelt, is Sevilla dit seizoen intern bijna perfect en denken dat het moeilijk zal worden voor de bezoekers.

Sevilla probeert terug te keren naar hun beste vorm na een paar moeilijke weken nadat ze werden ingehaald door Barcelona en zich terugtrokken uit de Europa League. Nu er geen trofeeën meer te spelen zijn, is hun doel voor de rest van het seizoen om een ​​plaats in de top vier veilig te stellen.

De ploeg van Julen Lopetegui eindigde een serie van vier La Liga-wedstrijden zonder overwinning met een 4-2 overwinning op Granada in de vorige wedstrijd.

Sevilla gaat de confrontatie van zondag met vertrouwen tegemoet, aangezien ze het hele seizoen thuis ongeslagen blijven.

Real Madrid gaat vol goede moed naar Sevilla na het bereiken van de halve finales van de Champions League. Hoewel Chelsea dinsdag met 3-2 werd verslagen door Chelsea, was een overwinning in de eerste etappe met 3-1 voldoende om ze op de been te houden.

In eigen land kon Real Madrid niet beter zijn, ze staan ​​12 punten los van de ploegen onder hen en hebben slechts één van hun laatste 11 La Liga-wedstrijden verloren.

Het uitrecord van Real Madrid dit seizoen is ook goed, met slechts één van hun laatste 10 uitwedstrijden die ze verloren. De ploeg van Carlo Ancelotti won ook hun laatste vier uitwedstrijden en versloeg Celta Vigo met 2-1 in hun laatste uitwedstrijd.

Recente ontmoetingen

Real Madrid won vijf van hun laatste zes wedstrijden tegen Sevilla en speelde er één gelijk. Los Blancos stond in november in de heenwedstrijd met 2-1 achter.

Spelers om in de gaten te houden

Rafamir is dit seizoen topscorer van Sevilla. Zijn doelpunt tegen Granada bracht zijn stand in La Liga op negen.

Real Madrid zal op zijn beurt zijn zinnen hebben gezet op Karim Benzema, die op dit moment niet kan stoppen met scoren. De spits, die in zijn laatste negen wedstrijden 14 doelpunten heeft gemaakt, wordt bij BetCity geprijst voor 2.30 keer je inzet!

Is er nog iets dat opvalt?

Real Madrid en Sevilla zijn sterk in de aanval, beide hebben gescoord in drie van hun laatste vier ontmoetingen. Met meer dan 2,5 doelpunten in de heenwedstrijd, zouden we ook weer doelpunten kunnen zien. Beide teams scoren geeft 1.64 keer je inzet, meer dan 2.5 doelpunten geeft 1.86 keer je inzet.

Deze La Liga-wedstrijd tussen Sevilla en Real Madrid wordt gespeeld op 17 april 2022 om 21:00 uur. Bekijk hieronder de beste voorspellingen van Sevilla vs Real Madrid. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Sevilla vs Real Madrid Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: