info@bet-experts.nl

sevilla
sevilla

VOORBESCHOUWING, Sevilla – Granada betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Sevilla – Granada betting tips & voorspellingen!

Sevilla was de voornaamste concurrent van Real Madrid, was aangezien er maar 3 punten werden gehaald uit de laatste 4 wedstrijden. Topclub onwaardig en de ploeg zal zich dan ook willen herpakken tegen nummer 16 Granada.

Sevilla

Sevilla zal de kater van de laatste weken weg willen gaan spelen. Met maar 1 gemaakt doelpunt en 3 schamele puntjes zal de ploeg niet tevreden zijn. Sevilla zal koste wat kost boven rivaal Betis willen eindigen. Betis staat op dit moment op een 5de plek met 4 punten achterstand.

Sevilla is thuis dit jaar nog ongeslagen. Van de 14 gespeelde thuiswedstrijden werden er 10 gewonnen en 4 gelijk gespeeld. Sevilla maakt gemiddeld 2 goals in eigen huis. Als de ploeg vanavond wint is het de best presterende thuisploeg van de competitie.

Granada CF

Granada heeft dit seizoen lastig. De ploeg werd vorig jaar 9de maar lijkt dat dit jaar niet te kunnen herhalen. De ploeg staat momenteel op een 16de plek met maar 3 punten voorsprong op de 18de plek die degradatie betekent.

Ondanks de 16de positie van Granada kent de ploeg een redelijke vorm. Uit de laatste 5 wedstrijden werden 5 punten gehaald. Tegen Cadiz en Vallecano werd gelijk gespeeld en bij Alaves werd gewonnen.  

Uit won de ploeg maar 1 van haar laatste 5 wedstrijden. De ploeg won sowieso nog maar 2x dit jaar buitenshuis.

Onderlinge ontmoetingen

De overwinningen worden redelijk netjes verdeeld over beide teams. Wat opvalt is dat over het algemeen de thuisploeg wint. Van de laatste 5 wedstrijden wist maar 1x de uitploeg te winnen.

Betting tips & voorspellingen

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: