info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Servië – Noorwegen betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Servië – Noorwegen betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Servië ontvangt Noorwegen in hun eerste Nations League-wedstrijd in Groep B4, waarbij beide teams een goede start willen maken. De Noren zijn doorgaans taaie tegenstanders, maar Servië is de laatste tijd in de buurt van perfectie en heeft vertrouwen in een overwinning.

Dit is een spannende tijd in het internationale voetbal voor Servië, aangezien ze op dit moment bijna niet te stoppen zijn. Ze gingen gemakkelijk door naar de WK-kwalificaties, stonden bovenaan de groepsfase met Portugal en versloegen de voormalige Europese kampioenen thuis.

Servië verloor met 3-0 van Denemarken in hun laatste interland in maart, maar is ongeslagen in de voorgaande acht wedstrijden en won zeven keer.

Servië is thuis vaak het beste, waar ze de laatste drie wedstrijden hebben gewonnen. Ze scoorden maar liefst drie goals in elk van de drie wedstrijden. Hun laatste thuiswedstrijd was een 4-0 overwinning de organisator van het WK 2022 in november.

Noorwegen ligt aan de rand van het internationale voetbal en heeft sinds Euro 2000 niet meer op een groot toernooi gespeeld. Ze hebben momenteel een zeer getalenteerde ploeg, maar lijken geen enkele vorm van consistentie op te bouwen, wat er uiteindelijk toe leidt dat ze zich niet kwalificeren voor het WK 2022.

Sinds het einde van de WK-kwalificatiewedstrijden lijkt het beter te gaan met Noorwegen, aangezien ze naar Servië reizen voor twee opeenvolgende overwinningen. De mannen van Stale Solbakken versloegen Slowakije met 2-0 en Armenië met 9-0 in hun laatste interland in maart.

Een probleem dat Noorwegen nog steeds heeft, is hun slechte reisrecord, dat de afgelopen twee wedstrijden niet heeft gewonnen. Hun laatste uitwedstrijd was een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Nederland, die eindigde met een 2-0 overwinning van Oranje.

Recente ontmoetingen

Servië en Noorwegen hebben nog maar drie wedstrijden gespeeld, beide teams wonnen één keer. De meest recente ontmoeting was in Euro 2020-kwalificaties, die Servië na extra tijd met 2-1 won.

Spelers om in de gaten te houden

Aleksandar Mitrovic, die een recordseizoen had bij Fulham, Engeland, is een speler om naar uit te kijken voor Servië. De aanvaller, die ook een indrukwekkend record heeft met zes doelpunten in zijn laatste 10 wedstrijden voor zijn land, zou donderdag wederom kunnen scoren.

Erling Haaland wordt vaak beschouwd als de grootste spits van Noorwegen. De spits maakte negen doelpunten in zijn laatste zeven interlands.

Servië vs Noorwegen betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: