info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Schotland – Oekraïne betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Schotland – Oekraïne betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Normaal gesproken speelt Schotland graag dappere underdogs, maar het waren favorieten en slechteriken in een halve finale van de WK-kwalificatiewedstrijd tegen het door oorlog verscheurde Oekraïne.

Het wordt een spannende nacht in Hampden als de Oekraïners voor het eerst sinds de Russische invasie terugkeren naar het veld. Het land wordt nog elke dag gebombardeerd en het is oneerlijk van de FIFA om het team van Oleksandr Petrakov te vragen om in deze play-offs te spelen, maar het bestuursorgaan staat erop dat de competitie wordt gespeeld.

Sinds het uitbreken van de oorlog heeft Oekraïne slechts een paar vriendschappelijke wedstrijden gespeeld met clubteams en moet het met een wisselend team spelen als laatste voorbereiding tegen de Schotten.

Maar Petrakov hoopt dat het enthousiasme en het patriottisme van zijn spelers hen zal leiden naar een beroemde overwinning in Hampden en het vooruitzicht van een play-offfinale met Wales in Cardiff.

Schotland gaat in uitstekende vorm deze halve finale in, na twee gelijke spelen in hun laatste vriendschappelijke wedstrijd, waardoor Steve Clarke’s ploeg acht wedstrijden ongeslagen bleef.

Hampden is de laatste tijd een bolwerk geworden en ze hadden vier thuiswedstrijden op rij kunnen winnen als Polen geen last-minute penalty had gekregen.

Na 23 jaar zonder groot toernooi, jagen de Schotten nu op twee wedstrijden op rij onder Clark, slechts twee wedstrijden verwijderd van hun eerste WK sinds Frankrijk 98.

Onderlinge ontmoetingen

Sinds de ineenstorting van de Sovjet-Unie hebben de twee teams elkaar slechts twee keer ontmoet, elk met een overwinning. Oekraïne won thuis met 2-0 in de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2008, maar Schotland keerde terug naar Hampden met een gedenkwaardige 3-1 overwinning.

Spelers om in de gaten te houden

Che Adams was dit seizoen teleurstellend in het worstelende Southampton. Hij heeft niets gekregen in zijn laatste 13 wedstrijden, maar blijft de meest afgeronde aanvaller van de ploeg van Clarke.

Roman Yaremchuk maakte eerder dit seizoen indruk voor Benfica in de Champions League en de formidabele spits zal een bedreiging vormen voor de achterroede van Schotland.

Scotland vs Oekraïne betting tips & predictions!

  • Che Adams to score (voor 2.80 keer je inzet bij BetCity)
  • Meer dan 1.5 doelpunten (voor 1.43 keer je inzet bij BetCity)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: