info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, SC Heerenveen – AZ betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, SC Heerenveen – AZ betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Heerenveen haalde op de laatste speeldag van de competitie de 8ste plek binnen. Daarmee haalden ze op het nippertje de play-offs voor Europees voetbal. De eerste tegenstander daarin is AZ, de Alkmaarders spelen dramatisch de laatste weken en gaven de 4de plek weg die recht gaf op zekerheid voor voorronde voor Europees voetbal volgend seizoen.

SC Heerenveen

Heerenveen leek nog bijna de 8ste plaats weg te geven tijdens de kampioenswedstrijd in Amsterdam. Ajax won met 5-0 waardoor het doelsaldo van Heerenveen ineens slechter was dan dat van NEC. NEC klom toen naar plek 8. Op de laatste speeldag verloor NEC in eigen huis vervolgens van Fortuna waardoor Heerenveen aan een 3-1 overwinning op de Eagles genoeg om plek 8 weer terug te pakken.

Heerenveen heeft de friezen weinig laten genieten in eigen huis. In thuiswedstrijden haalde de ploeg in 17 wedstrijden maar 21 punten. Geen geweldige statistieken. In de laatste weken is het uiteindelijk goed gekomen. Met 10 punten uit de laatste 4 thuiswedstrijden zijn de statistieken nog iets rooskleuriger geworden. Maar zeker net na de jaarwisseling was Heerenveen dramatisch uit vorm. Toen wist Heerenveen weken aan stuk niet het net te vinden.

AZ

AZ heeft eigenlijk best wel een teleurstellend jaar achter de rug. Nadat in de zomer grote spelers als Stengs, Koopmeiners en Boadu werden verkocht, werd er nauwelijks wat terug gehaald. AZ hoort normaal gesproken mee te kunnen doen om plek 3. Maar daar staat de ploeg 10 punten op achter. In de laatste 4 wedstrijden werd ook nog plek 4 weggegeven. Met 3 punten uit de laatste 4 wedstrijden klom Twente ineens ver weg. AZ staat uiteindelijk 7 punten achter op plek 4.

Buitenshuis doet AZ het niet heel bijzonder dit jaar. Uit 17 wedstrijden werden maar 25 punten gehaald. Dat zijn er bijvoorbeeld 8 minder dan Twente dat 4de werd.

Onderlinge ontmoetingen

AZ lijkt de laatste jaren een angstgegner te worden voor Heerenveen. De laatste 5 wedstrijden werden allemaal gewonnen door AZ. Wat wel een zekerheidje lijkt, is dat het beide teams scoren wordt. Van de laatste 10 onderlinge wedstrijden scoorde in 8 wedstrijden beide ploegen.

Dit seizoen won AZ met 1-3 in Heerenveen na een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Henk Veerman.

Heerenveen vs AZ betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: