info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Sassuolo – Juventus betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Sassuolo – Juventus betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Juventus kan zich vanavond zo goed als verzekeren voor Champions League voetbal volgens seizoen. Bij winst vanavond staat de ploeg 8 punten voor op AS Roma dat 5de staat. Het lijkt bijna onmogelijk dat dat nog zal worden afgegeven. Maar daarvoor zal er eerst gewonnen moeten worden bij middenmotor Sassuolo.

Sassuolo

Sassuolo draait een prima jaar. De ploeg is ver verwijderd van de onderste ploegen maar staat ook op een flinke achterstand ten opzichte van het Europese voetbal. Sassuolo heeft wel twee goed scorende spitsen. Met Berardi en oud-PSV’er Scamacca in de voorste line weet de ploeg het net makkelijk te vinden. Een belangrijke reden waarom Sassuolo op een nette 10de plaats staat.

Sassuolo haalde 7 punten uit haar laatste 5 wedstrijden. Cagliari en Lazio waren in eigen huis nipt te sterk voor Sassuolo, Salernitana haalde in eigen huis een puntje en Spezia en Atalanta werden in het MAPEI Stadion verslagen.

De laatste 3 wedstrijden werden gewonnen in eigen huis. En wat opvalt is dat wanneer Sassuolo thuis speelt in de Serie A, dat van de laatste 13 wedstrijden het 12 keer eindigden met beide teams scoren.

Juventus

Juventus lijkt met het behalen van de Coppa Italia finale toch nog een prijs te kunnen halen dit seizoen. Door de overwinning op Fiorentina lijkt er toch nog wat moois te kunnen gebeuren in dit matige seizoen van Juventus. In de competitie is het enige doel van Juventus nog Champions League voetbal veilig stellen voor volgend seizoen. Meer dan een derde plek lijkt er namelijk niet meer in te zitten.

Ondanks het matige seizoen verkeerd Juventus wel een in goede vorm. Van de laatste 10 competitie wedstrijden werden er 6 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en alleen Inter won van Juventus.

Een opvallende statistiek is wel dat de laatste nederlaag van Juventus in de Serie A buitenshuis alweer van 30 oktober 2021 is. Destijds was Verona met 2-1 te sterk. Van de 10 daaropvolgende wedstrijden werden er 7 gewonnen en 3 gelijk gespeeld.

Onderlinge ontmoetingen

Sassuolo lijkt een zware wedstrijd tegemoet te gaan. Van de laatste 15 onderlinge wedstrijden won Sassuolo er maar 2, 2 keer eindigde het gelijk en de rest werd allemaal gewonnen door Juventus.

De laatste keer dat Sassuolo won was wel dit seizoen. In oktober van vorig jaar wist Sassuolo bij Juventus te winnen met 1-2 door een winnend doelpunt van Lopez in de 95ste minuut.

Afwezigen

Sassuolo: Obiang en Toljan. Onzeker: Harroui en Romagna

Juventus: Ake, Chiesa, Cuadrado, Kaio Jorge, Locatelli en McKennie. Onzeker: Arthur

Sassuolo vs Juventus Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: