info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, saaie wedstrijd tussen Iran & Zuid Korea

VOORBESCHOUWING, saaie wedstrijd tussen Iran & Zuid Korea

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Een strijd tussen twee van de zwaargewichten in het Aziatische voetbal staat op het programma op donderdagavond in het Seoul World Cup Stadium als de 3e kwalificatiefase van de Aziatische sectie van de WK-kwalificaties verder gaat met deze Groep A clash.

Slechts twee punten scheiden de leiders van Groep A, Iran, en tweede geplaatste Zuid-Korea, in de aanloop naar deze cruciale top van de tabel clash en er is alles om voor te spelen als de automatische kwalificatie voor de volgende World Cup intensiever wordt.

Zuid-Korea

Zuid-Korea zal er op gebrand zijn om de indrukwekkende reeks van ongeslagen wedstrijden verder uit te breiden, want de gastheren hebben in elk van hun laatste 13 wedstrijden in alle competities een nederlaag vermeden.

Ze kregen slechts twee van deze wedstrijden vriendschappelijke interlands waren, terwijl de gastheren ook 11 van deze wedstrijden hebben gewonnen.

De mannen uit Korea heeft het zichzelf ook moeilijk gemaakt om op eigen bodem te worden verslaan, want de gastheren zijn ongeslagen in hun laatste 17 wedstrijden in hun eigen achtertuin, inclusief 11 clean sheets.

Zoals gezegd staan de bezoekers met twee punten voorsprong op hun gastheren bovenaan in Groep A en hebben ze donderdagavond misschien alleen een gelijkspel nodig om hun positie in de top van de groep verder te versterken.

Iran

Iran heeft de laatste tijd ook een reeks indrukwekkende resultaten geboekt. De bezoekers zijn ongeslagen in elk van hun laatste 15 wedstrijden in alle competities.

De bezoekers zijn ongeslagen in al hun laatste 15 wedstrijden in alle competities. 14 van deze 15 wedstrijden werden gewonnen en in oktober vorig jaar werd er met 1-1 gelijkgespeeld door niemand minder dan de tegenstander van donderdag, Zuid-Korea, in de eerdere overeenkomstige wedstrijd van deze WK-kwalificatiewedstrijden.

Bovendien heeft Iran ook elk van zijn laatste zeven uitwedstrijden in alle competities gewonnen, dus dit geeft de bezoekers een goede kans om donderdagavond een resultaat te behalen in het Seoul World Cup Stadium.

Vooral omdat de bezoekers al vijf keer de nul hebben gehouden en in totaal 23 doelpunten hebben gescoord.

Voorspelling

  • De wedstrijd eindigt in een gelijkspel
  • Minder dan 2.5 doelpunten

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: