info@bet-experts.nl

Bayern Munchen
Bayern Munchen

VOORBESCHOUWING, rommelend Bayern moet aan de slag tegen Union Berlin!

VOORBESCHOUWING, rommelend Bayern moet aan de slag tegen Union Berlin!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Vanavond zal Bayern in speelrond 27 spelen tegen nummer 8 Union Berlin. Na een rommelige periode met op en af puntverlies. Zal de ploeg uit München weer wat gas moeten gaan geven om het gat met Dortmund op 4 punten te houden.

Bayern Munchen

Bayern heeft een bijzonder matige periode achter de rug. In de laatste 5 wedstrijden leed de ploeg 3 keer puntverlies. Dat is voor een team als Bayern natuurlijk zwaar ondermaats. Het gat met Dortmund is weer verkleint tot 4 punten.

Thuis is het zo ongenaakbare Bayern niet zo ongenaakbaar meer. Dit jaar werd al 2 keer verloren in eigen huis. Vorig jaar verloor de ploeg thuis geen enkele wedstrijd. Het net wordt wel makkelijk gevonden in de Alianz Arena. In 13 wedstrijden vielen al 50 doelpunten. Bayern maakte er 38 en de uitploegen maakte er gezamenlijk 12.

Union Berlin

De ploeg uit Berlijn zit in een minder periode. Uit de laatste 5 wedstrijden werden maar 5 punten gehaald. Dat is niet genoeg in de strijd om de Europese plekken. Door het geringe aantal punten de laatste weken is de achterstand opgelopen tot 6 punten op plek 4,5 en 6, welke recht geven op een Europees avontuur volgend jaar.

Uit weet de ploeg de laatste weken ook niet te imponeren. De laatste 3 uitwedstijden gingen verloren. Bij Wolfsburg, Bielefeld en Ausburg werd verloren, in deze wedstrijden wist de ploeg ook geen enkele keer te scoren.

Head-2-Head

Sinds de promotie 3 jaar geleden hebben de ploegen inmiddels 5 keer tegen elkaar gespeeld. 3 keer won Bayern en 2 keer werd het gelijk. Eerder dit seizoen won Bayern met 2-5 in Berlijn.

Opmerkelijk

  • Bayern zag gemiddeld 3,8 goals in elke thuiswedstrijd
  • Bayern zag in 11 van haar 13 thuiswedstrijden over 2,5 goal
  • Bayern zag beide teams scoren in 7 van haar laatste 10 competitie wedstrijden
  • Union Berlin ziet gemiddeld 2.7 goals in haar uitwedstrijden
  • Union Berlin zag 9 van haar laatste 10 uitwedstrijden de tegenstander scoren

Voorspelling

  • Bayern Munchen scoort meer dan 2.5 teamgoals (1.61)
  • Bayern Munchen wint en beide teams scoren (2.45)
  • Bayern start met een 0-1 achterstand (1.45)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: