info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Roma – Bodo/Glimt betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Roma – Bodo/Glimt betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Roma hoopt eindelijk een keer Bodo/Glimt te verslaan in de tweede ronde van de kwartfinales van de Conference League. De Noren hebben laten zien dat ze Roma in een lastige positie kunnen houden en kunnen donderdag gelijkspelen.

Roma is wanhopig op zoek naar een overwinning op Bodo/Glimt nadat ze de Noor dit seizoen in drie wedstrijden niet hebben verslagen. Ondanks dat hij vorige week in de heenwedstrijd op voorsprong kwam via Lorenzo Pellegrini, werd het 2-1 voor de geitjes uit Noorwegen.

Het onvermogen van Roma om Bodo/Glimt te verslaan zou hoofdcoach Jose Mourinho zorgen moeten baren, aangezien in hun laatste 11 wedstrijden alleen van de Noor hebben verloren. De 2-1 overwinning van Roma op Salernitana in de Serie A op zondag hield hen warm voor de tweede ronde van donderdag.

Roma blonk de afgelopen weken ook uit in het Stadio Olimpico, ongeslagen in hun laatste acht wedstrijden. Ze werden echter drie keer verslagen in die reeks en speelden ook tweemaal gelijk in hun laatste drie thuiswedstrijden in de competitie.

Bodo/Glimt toonde veel karakter in een 2-1 overwinning in hun eerste wedstrijd vorige week. Ulrik Saltnes maakte na de herstart de gelijkmaker en Hugo Vetlesen scoorde een minuut voor tijd de winner.

Het resultaat zette Bodo/Glimt’s indrukwekkende ongeslagen reeks voort, die sinds augustus niet meer hebben verloren. Saltnes stond afgelopen zondag weer op doel toen de mannen van Kjetil Knutsen Sandefjord met 2-1 versloegen in de Noorse competitie.

Bodo/Glimt hebben ook een goede staat van dienst op hun reis en zijn ongeslagen in hun laatste 19 uitwedstrijden in alle competities. Ze hebben echter vijf van hun laatste zes uitwedstrijden in de competitie gelijk gespeeld. Maar een gelijkspel vanavond zou genoeg zijn voor Bodo/Glimt om door te gaan naar de laatste 4 in het toernooi.

Onderlinge ontmoetingen

Bodo/Glimt zijn ongeslagen in hun drie wedstrijden tegen Roma, met twee overwinningen en één gelijkspel. Noorwegen won met 2-1 in de heenwedstrijd en speelde met 2-2 gelijk in de laatste ontmoeting in het Olympische Stadion in de hoofdstad van Italië.

Spelers om in de gaten te houden

Tammy Abraham speelde een rustige eerste wedstrijd, maar is nog steeds de gevaarlijkste man bij Roma in de aanval. De spits scoorde vier doelpunten in zijn laatste vier thuiswedstrijden en kan voor maar liefst 2.12 keer je inzet gespeeld worden bij BetCity.

Amahl Pellegrino scoorde de vorige keer ook niet voor Bodo/Glimt, maar is misschien het kijken waard. De spits scoorde in twee van zijn laatste drie competitiewedstrijden en kan voor 4.20 keer je inzet gespeeld worden bij BetCity.

Is er nog iets dat opvalt?

Er zijn veel doelpunten gescoord in de drie wedstrijden van Roma en Bodo/Glimt, en de wedstrijd van donderdag zou daarop geen uitzondering moeten zijn. Twee van de drie wedstrijden hebben meer dan 3,5 doelpunten opgeleverd.

Meer dan 2.5 doelpunten kan gespeeld worden voor 1.58 keer je inzet bij BetCity. Beide teams scoren kan voor maar liefst 1.88 keer je inzet gespeeld worden bij BetCity. Minimaal één doelpuntje van de Noren levert al 1.71 keer je inzet op!

De Europa League-wedstrijd tussen Roma en Bodo/Glimt vindt plaats op 14 april 2022 om 21.00 uur. Bekijk hieronder de beste Roma vs Bodo/Glimt-voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste preview.

Roma vs Bodo/Glimt Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: