info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Roda JC – Excelsior betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Roda JC – Excelsior betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Excelsior zal zich toch even achter de oren krabben na de wedstrijd in Rotterdam. De ploeg gaf binnen 2 minuten een 2-0 achterstand weg en zal vanavond alle zeilen bij moeten zetten om de volgende ronde te halen.

Roda JC

De ploeg uit Kerkrade zal na de tweede helft in Rotterdam met veel vertrouwen toeleven naar de wedstrijd van vanavond. Na in de eerste helft met 2-0 achter te komen werd in de tweede helft binnen 2 minuten gelijk getrokken. Vente en Marzo scoorde in de 67ste en 68ste minuut.

Roda is sterk de laatste tijd in eigen huis. In de laatste 5 thuiswedstrijden haalde de ploeg 13 van de 15 beschikbare punten. Alleen jong Ajax wist met een punt naar huis te gaan.

Excelsior

Dallinga zal zijn ploeg vanavond de weg moeten lijden naar de volgende ronde van de Play-offs, de topscoorder van de Keuken Kampioen Divisie. Hij scoorde dit seizoen al 32 keer en ook afgelopen week scoorde hij ook weer.

Excelsior is dit seizoen erg sterk buitenshuis. Er waren in de competitie maar 2 ploegen die meer punten haalde in uitwedstrijden. Alleen de laatste 4 uitwedstrijden verliepen minder. Er werd 3 keer gelijk gespeeld en bij Almere City werd verloren met 3-0. In 19 uitwedstrijden werd 10 keer gewonnen, 4 keer gelijk gespeeld en 5 keer verloren.

Onderlinge ontmoetingen

Eerder dit seizoen won Excelsior met 1-2 bij Roda. Dallinga en El Yaakoubi scoorde voor Excelsior en Roda scoorde door een eigen goal van Aberkane.

Van de laatste 5 onderlinge wedstrijden in Kerkrade won Roda er 3 en Excelsior er 2. Het was altijd over 2,5 goal en beide teams scoorde in 4 van de 5 wedstrijden.

Roda JC vs Excelsior betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: