info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Real Sociedad – Barcelona betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Real Sociedad – Barcelona betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond mag Barcelona op bezoek bij misschien wel de saaist spelende thuisploeg van heel Europa. Sociedad thuis staat garant voor allesbehalve goals. Ook voor Barcelona belooft dat niet veel goeds.

Real Sociedad

Sociedad staat momenteel op een 6de plek. Die plek geeft recht op Conference League voetbal. Maar de wedstrijd van vanavond is een belangrijke voor de thuisploeg. Bij een overwinning vanavond klimt Sociedad namelijk naar plek 5. Die plek geeft recht op Europa League voetbal. Daarnaast betekent elke overwinning dat de ploeg bij kan blijven in de strijd om de plekken 2, 3 en 4. Want de tegenstander van vanavond heeft 1 wedstrijd minder gespeeld maar heeft bij een nederlaag vanavond nog maar 2 puntjes meer.

Sociedad thuis is dit jaar een echt een drama. Voor een ploeg die mee doet voor Europees voetbal, zijn 12 gescoorde goals in 16 thuiswedstrijden nou niet echt iets waar je trots op kan zijn. Wat dan wel weer knap is, is dat Sociedad in eigen huis pas 6 goals tegen kreeg.

Afgelopen weekend speelde Sociedad thuis tegen Betis. Het zal u niks verbazen dat deze wedstrijd in een 0-0 is geëindigd.

FC Barcelona

Barcelona leek het lek boven te hebben, maar na de pijnlijke uitschakeling in Europa door thuis af te gaan tegen Frankfurt (2-3) en de nederlaag dit weekend thuis tegen Cadiz (0-1) lijken de eerste scheurtjes zich toch alweer te vormen.

Pique schreef na de overtuigende overwinning bij Real nog “We are Back” op twitter. De afgelopen week bleef het angstvallig stil op de twitter van Pique. Het verhaal dat gister rond ging dat Pique zichzelf heel graag bij de Olympische Selectie wilde krijgen d.m.v. vriendjespolitiek lijkt ook niet helemaal zuivere koffie.

In uitwedstrijden in Barcelona dit jaar de op een na best presterende ploeg van Spanje. Het zal geen verrassing zijn dat Real het best presteert in uitwedstrijden, maar daarna komt dus Barca. Barcelona haalde buitenshuis dit jaar 28 punten. Er werd 7 keer gewonnen, 7 keer gelijk gespeeld en maar 2 keer verloren.

Onderlinge ontmoetingen

Zo saai dat de wedstrijden van Sociedad lijken, zoveel goals vallen er juist in wedstrijden tussen Sociedad en Barcelona. In Barcelona werd het dit jaar 4-2 en vorig seizoen eindigde de wedstrijd in Baskenland in 1-6.

In onderlinge wedstrijden in Sociedad doet Barcelona het eigenlijk altijd wel goed. De laatste overwinning van Sociedad op Barcelona in eigen huis dateert alweer van april 2016.

Wat valt er verder op?

  • Van de laatste 10 onderlinge wedstrijden waren er 7 over 2,5 goal.
  • Sociedad heeft nog niet gewonnen van een top-4 ploeg dit seizoen (3 gelijk en 3 verloren).
  • 75% van de thuiswedstrijden van Sociedad staan met rust op 0-0.

Afwezigen

Sociedad: Barrenetxea, Fernandez, Monreal, Oyarzabal en David Silva.

Barcelona: Fati, Pedri, Pique en Umtiti.

Real Sociedad vs Barcelona Betting Tips & Predictions

MAAK NU HIER JE ACCOUNT AAN BIJ JACK’S CASINO EN CLAIM EEN €50 FREE BET

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: