info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Real Madrid – Manchester City betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Real Madrid – Manchester City betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Nadat Liverpool gister de finale van de Champions League bereikte, zal ook de andere Engelse club Manchester City de finale wil halen. City heeft door de 4-3 thuisoverwinning een goede uitgangspositie. Maar Real Madrid weet dit hele seizoen al te verrassen en zal dat vanavond ook willen doen.

Real Madrid

De kersverse kampioen van Spanje zal vanavond aan de bak moeten. De koploper van Spanje mag het weer gaan proberen tegen de koploper van Engeland. In Engeland verloor Real met 4-3, een uitslag die zeker perspectief biedt.

Afgelopen weekend kon Ancelotti wat spelers sparen in de kampioenswedstrijd tegen Espanyol. Die wedstrijd werd overigens vrij eenvoudig met 4-0 gewonnen. Door die overwinning is Real met nog 4 wedstrijden te spelen al niet meer in te halen voor zijn achtervolgers.

Real zal vanavond wel uit een ander vaatje moeten tappen dan de laatste thuiswedstrijd tegen een Engelse club. In de kwartfinale verloor Real thuis met 1-3 van Chelsea. In de verlenging zorgde ‘wie anders dan’ Benzema ervoor dat Real naar de halve finale ging door de 2-3 te scoren.

Manchester City

Manchester City zal toch enigszins wat ontevreden zijn na de 4-3 thuiszege. Eigenlijk werd Real weggespeeld in Manchester. Maar toch wist Real bijna al haar kansen te verzilveren, waardoor Manchester City nu met een minimale voorsprong afreist naar Madrid.

Ook Guardiola spaarde afgelopen weekend wat spelers in de uitwedstrijd bij Leeds. Ondanks het sparen van enkele grote namen werd er vrij eenvoudig met 0-4 gewonnen bij Leeds. Een nadeel ten opzichte van Real is wel dat City nog volle bak moet in de competitie. In de Premier League is het bovenin namelijk nog ontzettend spannend wie er kampioen zal gaan worden.

City speelt vanavond voor de tweede keer in 3 weken in Madrid. 3 weken geleden werd er 0-0 gespeeld bij Atletico Madrid. Een wedstrijd die niet geweldig was, maar wel spannend. Ook toen verdedigde City een minimale voorsprong van 1 doelpunt in Madrid.

Afwezigen

Real Madrid mist vanavond Bale en Hazard. Alaba is nog onzeker voor vanavond.

Manchester city mist vanavond Walker en Mendy(voor zover iemand hem mist). Ake en Stones zijn nog onzeker voor de kraker van vanavond.

Real Madrid vs Manchester City betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: