info@bet-experts.nl

real betis
real betis

VOORBESCHOUWING, Real Betis neemt het op tegen de Eagles!

VOORBESCHOUWING, Real Betis neemt het op tegen de Eagles!

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw ā‚¬20 FREE BET via DEZE LINK!

De Europa League heeft het stadium van de laatste 16 bereikt en deze week vinden er enkele zeer intrigerende wedstrijden plaats. Een van de meest intrigerende wedstrijden in de competitie is waarschijnlijk Real Betis tegen Eintracht Frankfurt.

Benito Villamarin

Het eerste duel tussen de twee ploegen vindt woensdagavond plaats in het Benito Villamarin.

Real Betis is een van de verhalen van het seizoen in La Liga. Los Verdiblancos staan momenteel op de vijfde plaats in de Spaanse topcompetitie.

De ploeg van Manuel Pellegrini gaat echter de strijd aan met een vier wedstrijden durende reeks zonder overwinning.

Die reeks zonder overwinning begon in de tweede ronde van de laatste 32 van deze competitie, toen het Russische Zenit de Andalusiƫrs in Sevilla op een doelpuntloos gelijkspel hield.

Het resultaat zette de inconsistente reeks wedstrijden van Betis in de Europa League voort. Van hun laatste zes wedstrijden in de competitie hebben ze er nu twee gewonnen, twee verloren en twee gelijkgespeeld. Real Betis is echter vier wedstrijden ongeslagen op eigen bodem in de Europa League.

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt heeft in de Duitse topcompetitie een achtbaancampagne achter de rug. De ploeg van Oliver Glasner staat momenteel in de middenmoot van de Bundesliga.

De enige competitie waarin de Eagles een beetje consistentie hebben gevonden, is de Europa League. De bezoekers zijn ongeslagen in hun vorige zes wedstrijden, met vier overwinningen en twee gelijke spelen.

De recente wedstrijden van Frankfurt in de Europa League hebben relatief veel gescoord, met meer dan 2,5 doelpunten in drie van hun laatste vier wedstrijden in de competitie. Beide ploegen scoorden in vijf van de laatste zes Europese wedstrijden van de bezoekers.

Eintracht is ook ongeslagen in hun laatste drie uitwedstrijden in de Europa League, met twee gelijke spelen en een overwinning.

Voorspelling

Al met al lijkt het een spannende strijd tussen deze twee teams te worden met minimaal Ć©Ć©n doelpunt aan weerszijde!

  • Beide teams weten te scoren
  • Borja Iglesias schiet meer dan 0.5 keer op doel (1.52)

Benieuwd naar de voorbeschouwing van de andere wedstrijd in de Europa League die begint om 18:45? Klik dan op DEZE LINK!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: