info@bet-experts.nl

zenit-betis
zenit-betis

VOORBESCHOUWING, Real Betis neemt het in de kou op tegen Zenit uit Rusland.

VOORBESCHOUWING, Real Betis neemt het in de kou op tegen Zenit uit Rusland.

De UEFA Europa League wordt deze week hervat en op donderdag 17 februari staat een ontmoeting tussen Zenit Sint-Petersburg en Real Betis op het programma in de play-offs van de knock-outronde. De omstandigheden zijn niet best, het zal vanavond niet warmer zijn dan 1 graden in Rusland.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadion Krestovskyi. De gastheren eindigden als derde in hun groep van de Champions League, terwijl de bezoekers tweede werden in hun groep van de Europa League.

Zenit St. Petersburg

De laatste wedstrijd van Zenit in competitieverband dateert van 12 december vorig jaar, want er is een winterstop geweest in Rusland. Ze speelden met 1-1 gelijk bij Dinamo Moskou en dat volgde op een knap 3-3 gelijkspel thuis in de Champions League tegen Chelsea.

De Russen waren teleurstellend gedurende een groot deel van de groepsfase van de Champions League en nadat ze Malmö thuis met 4-0 hadden verslagen, slaagden ze er niet in ook maar één van hun vier resterende wedstrijden in de groep te winnen. De twee nederlagen tegen Juventus waren kostbaar en het gelijkspel in Malmö maakte een einde aan alle hoop om bij de beste twee te eindigen in de Champions League.

Wat de Europa League betreft, heeft Zenit 4 van hun 5 laatste wedstrijden in de competitie verloren. Ze hebben echter 6 van hun laatste 7 wedstrijden op eigen bodem gewonnen, maar de enige nederlaag kwam tegen Spaanse tegenstanders toen Villarreal met 3-1 won in 2019.

Real Betis

Real Betis reist af naar het stadion Krestovskyi in Rusland na een 4-2 overwinning op Levante in La Liga afgelopen weekend. Dat resultaat betekent dat Real Betis ongeslagen is in 8 van hun laatste 9 wedstrijden in alle competities. Ze presteren vooral goed buitenshuis, waar ze elk van hun laatste vier wedstrijden hebben gewonnen. De vorm in de Europa League is echter een stuk slechter, Real Betis won slechts 1 van hun laatste 4 wedstrijden, die allemaal in de groepsfase van dit seizoen waren.

Trends tonen aan dat Real Betis meer dan 2.5 doelpunten heeft gezien in hun laatste 3 uitwedstrijden in de Europa League en beide teams hebben gescoord in 3 van hun laatste 4 uitwedstrijden in de competitie.

Afwezigen

Team nieuws: Zenit heeft slechts één speler niet beschikbaar. Doelman Stanislav Kritsyuk zal niet in actie komen vanwege een knieblessure.

Real Betis kan het geblesseerde duo Claudio Bravo en Martin Montoya missen, maar alle andere spelers zouden beschikbaar moeten zijn.

Zenit speelt in de Atlantic Cup, maar heeft geen competitieversterkende training, terwijl Real Betis in Spanje aan het vliegen is. Dit zou in het voordeel van de Spanjaarden moeten werken en zij zouden wel eens aan het langste eind kunnen trekken in deze wedstrijd, met meer dan 2.5 doelpunten en beide teams die scoren.

Voorspelling

  • Real Betis verliest niet
  • Over 2.5 doelpunten
  • Beide teams weten te scoren

Nog niet geregistreerd bij BetCity.nl? Registreer je dan via DEZE LINK!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: