info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Real Betis klaart de klus tegen Zenit St. Petersburg

VOORBESCHOUWING, Real Betis klaart de klus tegen Zenit St. Petersburg

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Na een veelbewogen heenwedstrijd in de play-offwedstrijd van vorige week in de Europa League in Sint-Petersburg, wist Real Betis met 3-2 de wedstrijd te winnen. Ze beginnen vanavond in het Estadio Benito Villamerin in eigen huis dus met een voorsprong in de return. Real Betis heeft nu hun laatste vier wedstrijden op een rij gewonnen in alle competities.

De gastheren zullen er vertrouwen in hebben dat ze donderdagavond de klus in Spanje kunnen afmaken om door te gaan naar de laatste 16 van de Europa League van dit seizoen.

Eerder had Real Betis Celtic uitgeschakeld voor de tweede plaats in Groep G achter groepswinnaar Bayer Leverkusen, wat grotendeels te danken was aan het ongeslagen zijn op eigen bodem tijdens de groepsfase. Overwinningen op Celtic en Ferencvaros in respectievelijk 4-3 en 2-0 overwinningen, samen met het vasthouden van Bayer Leverkusen op een 1-1 gelijkspel, hielpen Real Betis om deze fase van de competitie te bereiken en de gastheren zullen in deze tweede etappe opnieuw op de thuisvorm vertrouwen. De Russische bezoekers zouden enigszins afgeleid kunnen zijn door de momenteel gaande oorlog in eigen land.

Zenit slaagde er echter in om slechts één overwinning te behalen tijdens een teleurstellende groepsfase .

Niet dat de resultaten in de Europa League de laatste tijd beter zijn geweest, aangezien Zenit hun laatste drie wedstrijden op een rij in Europe verloren heeft. Met nederlagen tegen Villarreal thuis en uit, samen met de 3-2 nederlaag van vorige week thuis tegen de tegenstanders van donderdagavond , Real Betis.

Naar mijn mening is de kans bijzonder klein dat Zenit vanavond weet te stunten in Spanje.

Voorspelling

  • Real Betis wint de wedstrijd
  • Real Betis weet meer dan 1.5 doelpunten te maken
  • Beide teams weten te scoren (RISKY)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: