info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Real Betis – FC Barcelona betting tips & predictions!

VOORBESCHOUWING, Real Betis – FC Barcelona betting tips & predictions!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Er staat vanavond een lastig potje op het programma voor Barcelona. Barcelona moet uit naar de nummer 5 van de competitie, Betis. Die club doet nog mee voor een ticket voor de Champions League volgend seizoen.

Real Betis

Betis is de laatste weken niet echt in vorm. Tegen 2 laagvliegers en Sociedad werden maar 2 punten bij elkaar gesprokkeld. Als ze gewonnen hadden van de laagvliegers stonden ze nu al op een Champions League plek. Wat toch wel verrassend is, dat Betis nog zo goed mee doet dit jaar. Een reden daar voor is ook wel dat de meeste ploegen bovenin ontzettend veel punten laten liggen dit seizoen.

Betis doet het in eigen huis niet zo goed. Er zijn 8 teams die het beter doen in eigen huis dan Betis. In 17 wedstrijden werd er al 6 keer verloren en 2 keer gelijk gespeeld. Uit de laatste 5 thuiswedstrijden haalde de ploeg 9 punten. Elche en Atletico wonnen op bezoek bij Betis en Osasuna, Bilbao en Mallorca gingen zonder punten naar huis.

FC Barcelona

Barcelona dat toch wel een teleurstellend seizoen heeft beleefd, zal in ieder geval voor de eer nog de 2de plek veilig willen stellen dit seizoen. Onder Xavi is de ploeg wel een stuk beter gaan voetballen, maar toch zakt de ploeg af en toe volledig door de ondergrens. Zoals tegen Vallecano en Cadiz toen er in eigen huis met 0-1 werd verloren van de laagvliegers.

Buitenshuis doet Barcelona het erg goed. Dat het zo goed doet is met name te danken aan de laatste 5 uitwedstrijden, die werden namelijk allemaal gewonnen. Voor die 5 uitwedstrijden had Barcelona namelijk pas 3 keer gewonnen buitenshuis, 7 keer gelijk gespeeld en 2 keer verloren. Geen geweldige statistieken voor een topploeg.

Onderlinge ontmoetingen

De laatste jaren staan de wedstrijden van Betis en Barcelona toch wel bekend om hun doelpuntrijke ontmoetingen. Tot de wedstrijd van afgelopen december toen het 0-1 voor Betis werd. Daarvoor eindigde de wedstrijden in 2-3, 5-2, 2-3, 5-2, 1-4, 3-4 en 0-5. Laten we vanavond ook weer hopen op een wedstrijd met veel goals.

Real Betis vs FC Barcelona betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: