info@bet-experts.nl

nkunku
nkunku

VOORBESCHOUWING, RB Leipzig zet zijn geweldige vorm voort in de Duitse hoofdstad

VOORBESCHOUWING, RB Leipzig zet zijn geweldige vorm voort in de Duitse hoofdstad

Zondagavond ontvangt Hertha Berlin in vorm RB Leipzig in het Olympiastadion in een grote wedstrijd voor de ambities van beide teams in de Bundesliga dit seizoen.

Hertha Berlin staat slechts een punt boven de degradatieplaats in de Duitse topklasse na een slechte recente reeks in de comptetitie.

Het team van Tayfun Korkut heeft nu de laatste vijf wedstrijden in de Bundesliga niet gewonnen, met slechts twee gelijke spelen en drie nederlagen.

De laatste wedstrijd leed de ploeg uit de Duitse hoofdstad met rust een jammerlijke 2-1 nederlaag bij het dieptepunt Greuther Fürth. Het verlies betekent dat Hertha slechts twee van hun laatste 13 wedstrijden op de Duitse top heeft gewonnen. De Oude Dame heeft ook hun laatste drie thuiswedstrijden in de Bundesliga niet gewonnen.

RB Leipzig heeft een uitstekende recente vorm in de Bundesliga. Het team van Domenico Tedesco heeft nu vier van hun laatste vijf wedstrijden in de Duitse topklasse gewonnen, met als enige minpuntje een nipte 3-2 nederlaag tegen koploper en kampioen Bayern München.

Het gevecht om de vierde plek is enorm spannend. In feite staan ​​de bezoekers op gelijke hoogte met Hoffenheim, Freiburg en Union Berlin. Het team van Tedesco staat alleen in de top vier dankzij een superieur doelsaldo ten opzichte van hun rivalen voor die laatste plek in de Champions League.

Voorspelling

  • RB Leipzig wint
  • Nkunku scoort een doelpunt
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunt
  • RB Leipzig scoort over 1.5 teamgoals
  • Leipzig wint de eerste helft (RISKY)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: