info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, RB Leipzig – Union Berlin betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, RB Leipzig – Union Berlin betting tips & voorspellingen!

Vanavond is de 2de halve finale van de DFB-Pokal. Nadat Freiburg gister overtuigend won bij HSV, zal Freiburg de wedstrijd tussen Leipzig en Union Berlin met veel interesse volgen.

RB Leipzig

RasenBallsport Leipzig mag vanavond aan de bak tegen Union Berlin. In de competitie lijkt Leipzig zich wel veilig te gaan spelen voor Champions League voetbal volgend seizoen. Leipzig staat momenteel op een 3de plek met 9 punten achterstand op nummer 2 Dortmund en 3 punten voorsprong op Freiburg.

Afgelopen weekend won Leipzig knap uit bij Leverkusen met 0-1. Een belangrijke overwinning voor de Roten Bullen. Door die overwinning klom Leipzig over Leverkusen heen. Doordat Leipzig dit jaar bijzonder slecht aan het seizoen begon en heel wisselvallig presteerden is de derde plek het hoogst haalbare dit seizoen.

De beker in Duitsland kent altijd een lange weg, doordat elk team begint in de eerste fase. Leipzig begon in de eerste ronde Sandhausen met 0-4 en won vervolgens van Babelsberg (0-1), Hansa Rostock (2-0), Hannover (0-4) en nu in de halve finale Union Berlin.

Union Berlin

De voorheen 2de club uit Berlijn draait ook dit jaar weer een goed seizoen. Met een knappe 6de plek is de ploeg nog steeds op jacht naar weer een Europees plekje. Dit jaar speelden Union Berlin ook al Europees voetbal. Toen speelden zij bij onder andere Feyenoord in de poulefase van de Conference League.

Union Berlin kende afgelopen weekend een goede generale. Thuis tegen Eintracht Frankfurt werd er met 2-0 gewonnen. De week ervoor werd voor Union Berlin de wedstrijd van het jaar gewonnen. Uit bij stadsgenoot en aartsrivaal Hertha Berlin werd met 1-4 gewonnnen. Een vernedering voor de thuisploeg.

Ook Union kende een lange weg naar de halve finale. Na Turkgucu Munchen (0-1), Mannheim (1-3), aartsrivaal Hertha Berlin (2-3) en St. Pauli (2-1) staat de ploeg nu in de halve finale tegen RB Leipzig.

Onderlinge ontmoetingen

De laatste 2 onderlinge wedstrijden werden met 2-1 gewonnen door de ploeg uit de hoofdstad. Deze wedstrijden werden wel gespeeld in Berlijn.

Als we kijken naar onderlinge wedstrijden in Leipzig zie je dat beide ploegen nog niet zo lang op het hoogste niveau spelen. De eerste onderlinge wedstrijden in Leipzig werd gespeeld in 2000, toen der tijd nog in de Regionalliga North, het vierde niveau van Duitsland. Ondanks dat Union dat jaar kampioen werd, won Leipzig de thuiswedstrijd met 2-0. Ook de daaropvolgende 4 wedstrijden in Leipzig werden gewonnen door de thuisploeg. Waarvan 2 in de 2de Bundesliga (3-2 en 3-0) en 2 in de Bundesliga (3-1 en 1-0).

Wat valt er verder op?

Nkunku is in bloedvorm en was in zijn laatste 5 wedstrijden goed voor 4 goals en 4 assisten.

Afwezigen

Leipzig: Haidara en Klostermann.                 Onzeker: Kampl.

Union: –                                                          Onzeker: Endo, Luthe, Ryerson.

Sevilla vs Real Madrid Betting Tips & Predictions

  • Leipzig wint (voor 1.48 keer je inzet bij BetCity)
  • Leipzig wint en meer dan 2.5 doelpunten (2.30 keer je inzet bij BetCity)
  • Nkunku scoort (voor 2.18 keer je inzet bij BetCity)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: