info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Rangers – RB Leipzig betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Rangers – RB Leipzig betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Rangers worden voor de halve finales van de Europa League afgeschreven door bookmakers na een 1-0 verlies in de eerste ronde tegen RB Leipzig in Duitsland.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst zal zich kwalificeren voor hun tweede Europese finale in 50 jaar, als ze de achterstand van donderdag kunnen omzetten.

Borussia Dortmund, Rode Ster Belgrado en Braga konden de sfeer niet aan en hoewel Dortmund gelijkspeelde, stonden ze in totaal twee doelpunten af. De vraag voor gokkers is of bookmakers de waarschijnlijke impact hebben onderschat en het team van Domenico Tedesco hebben overschat.

RB Leipzig is in Italië en Spanje geweest en heeft twee keer gewonnen in deze competitie, uitoverwinningen op Atalanta en Real Sociedad.

RB Leipzig behaalt in hun uitwedstrijden betere resultaten dan thuis, dit komt vaak doordat de tegenstander dan durft te voetballen en Leipzig met hun vlijmscherpe counters er dan makkelijk en snel uit komt.

Ze stonden maandagavond tegenover Borussia Mönchengladbach, en leden een 3-1 nederlaag ondanks dat ze 30 minuten met een man meer speelde.

De Rangers speelde afgelopen weekend en enorm sterke tweede helft uit tegen Celtic waar ze een gelijkspel uit de strijd meenamen.

Recente ontmoetingen

Er was slechts één ontmoeting tussen het team en de gastheren die al lang had moeten plaatsvinden, voordat ze vorige week nipt hun enige doel bereikten, zoals hieronder te zien is.

Spelers om in de gaten te houden

Christopher Nkunku miste vorige week op de een of andere manier een open doel toen hij Allan McGregor versloeg voordat hij de bal langs het doel duwde. Ik verwacht dat hij vanavond wel het net weer weet te vinden.

De UEFA Europa League-wedstrijd tussen Rangers en RB Leipzig begint op 5 mei 2022 om 21:00 uur. Bekijk hieronder de beste Rangers – RB Leipzig voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Rangers vs RB Leipzig Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: