info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Rampant Man City klaar voor hoog scorende Spurs

VOORBESCHOUWING, Rampant Man City klaar voor hoog scorende Spurs

Bij de late aftrap in de Premier League op zaterdag verwelkomt het hoogvliegende Manchester City een onverschillige Tottenham Hotspur in het Etihad Stadium. Een fenomenale ongeslagen reeks heeft Man City in staat gesteld om een ​​voorsprong van negen punten op de top van de Premier League te openen. Daarentegen heeft Tottenham een ​​reeks ondermaatse resultaten zien afglijden naar de achtste – zeven punten buiten de top vier en maar liefst 27 punten achter Man City.

De mannen van Pep Guardiola gaan zaterdag de confrontatie aan na een dreunende 5-0-overwinning op Sporting in de Champions League.

De overwinning van dinsdag betekent dat Man City 12 overwinningen en een gelijkspel heeft behaald in de afgelopen 13 ontmoetingen in alle competities. De Cityzens proefden op 7 december voor het laatst een nederlaag, waarbij RB Leipzig bij die gelegenheid een 2-1 overwinning opeiste. De ploeg van Guardiola heeft ook in elk van hun laatste 15 Premier League-wedstrijden een nederlaag vermeden, wat hun dominantie benadrukt. Na elk van hun tien vorige thuiswedstrijden in alle competities te hebben gewonnen, kan Man City dit weekend de Spurs verslaan.

Tussen november en januari genoot Tottenham van een ongeslagen reeks van negen wedstrijden in de Premier League. Sindsdien is er echter veel veranderd.

De Spurs hebben elk van hun laatste drie Premier League-uitjes verloren tegen Chelsea, Southampton en Wolverhampton Wanderers. Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat de mannen van Antonio Conte minstens twee doelpunten hebben gescoord in elk van hun vier voorgaande Premier League-ontmoetingen. Trends laten zien dat alle afgelopen zes uitwedstrijden van Tottenham in de Premier League allemaal gelijkgespeeld zijn tijdens de rust.

Head-to-head: in de afgelopen zeven Premier League-ontmoetingen tussen Man City en Spurs hebben beide teams drie overwinningen geboekt.

Vijf van hun laatste acht ontmoetingen in alle competities hebben meer dan 1,5 doelpunten opgeleverd, wat betekent dat we zaterdag veel actie zouden moeten zien. Teamnieuws: Manchester City kan zaterdag zonder het geblesseerde trio Gabriel Jesus, Jack Grealish en Cole Palmer. Tottenham heeft momenteel ook drie twijfels over blessures, met Oliver Skipp, Eric Dier en Japhet Tanganga aan de zijlijn.

Manchester City speelt momenteel niet alleen geweldig voetbal, maar Tottenham worstelt ook met vorm.

Om die reden voorspellen wij dat Man City meer dan 2,5 doelpunten zal scoren op weg naar de uitschakeling van de Spurs.

  • Over 2.5 doelpunten
  • Manchester City wint de wedstrijd
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: