info@bet-experts.nl

raith rovers - kilmarnock
raith rovers - kilmarnock

VOORBESCHOUWING, Raith Rovers – Kilmarnock betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Raith Rovers – Kilmarnock betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Raith Rovers heeft een voetbalwonder nodig om de play-offs van het Schots kampioenschap te bereiken wanneer ze op vrijdagavond Kilmarnock op de laatste dag van het seizoen ontvangen.

Kilmarnock heeft vorige week het kampioenschap binnengehaald, ze scoorden tweemaal in de laatste 12 minuten tegen Abroath om in slechts één seizoen terug te keren naar de hoogste divisie in Schotland.

Deze wedstrijd is een wedstrijd zonder druk het elftal van Derek McInnes hoeven zich geen zorgen te maken.

Raith zou theoretisch gezien nog steeds de play-offs kunnen halen, maar dat is onwaarschijnlijk na de overwinning van Partick Thistle op Dunfermline vorige week.

De Kirkcaldies zijn vijfde maar drie punten verwijderd van de als vierde geplaatste Jaguars en, cruciaal, acht goals tekort.

Natuurlijk gebeuren er vreemde dingen in het voetbal, maar het is een zware opgave voor Rangers, die in december en januari slechts 10 wedstrijden hebben gewonnen.

Is er nog iets dat opvalt?

Raith Rovers lijkt een onmogelijke opgaven aan te gaan. Maar je weet het maar nooit, ze spelen tegen een team dat al kampioen is!

Kilmarnock staat op het punt op vakantie te gaan en het zou een kwestie moeten zijn van het winnen van de race en de weg opgaan om de festiviteiten voort te zetten die de hele week in Ayrshire hebben geduurd.

In ieder geval heeft Keeley slechts één van de laatste zes uitwedstrijden van Rugby Park gewonnen, terwijl Rovers in de laatste twee geen doelpunt tegen kreeg. Daarnaast wist Raith al drie keer eerder te winnen van Kilmarnock.

Met Rovers die hard aan het werk zijn en Kilmarnock die voor niks speelt, zouden doelpunten een zekerheidje moeten zijn.

Het Schotse Championship duel tussen Raith Rovers en Kilmarnock wordt gespeeld op 29 april 2022 met de aftrap om 20:45 uur. Bekijk hieronder de topvoorspellingen voor Kilmarnock vs Raith Rovers. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Raith Rovers vs Kilmarnock Betting Tips & Predictions

RISKY

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: