info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, PSV – Leicester City betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, PSV – Leicester City betting tips & voorspellingen!

Leicester City zal het moeilijk hebben als ze naar Nederland reizen om het vorige week op te nemen tegen PSV Eindhoven in de heenwedstrijd van de Europa League.

De ploeg van Brendan Rodgers heeft geen geweldig seizoen achter de rug en lijkt het Europa avontuur als enige uitdaging te zien, ze hebben een gouden kans om geschiedenis te schrijven in het eerste jaar van de nieuwe UEFA-competitie.

Afgelopen week wisten ze het Nederlands elftal niet te verslaan in King Power en donderdag wachtte hen de return in het Philips Stadion in Eindhoven.

Maar ze zijn goed opgewarmd na het verslaan van een in vorm Crystal Palace in het weekend en genieten nu van hun beste periode van het seizoen.

PSV werd in 1988 Europees kampioen, maar is sindsdien vervloekt in Europa – ze hebben negen van hun laatste tien Europese kwartfinales verloren.

Ze zijn met Ajax in een echte strijd om de Eredivisie en hebben vier punten achterstand op de Amsterdamse rivalen.

Onderlinge ontmoetingen

De twee partijen hebben elkaar slechts één keer eerder ontmoet, en dat was vorige week in een doelpuntloos gelijkspel in het King Power, een knappe prestatie van de Eindhovenaren.

Spelers om in de gaten te houden

De Israëlische spits Eran Zahavi is dit seizoen de topscorer van PSV, voor een doelpuntje krijg je 2.43 keer je inzet bij BetCity.

Is er nog iets dat opvalt?

Leicester City speelde dit seizoen vijf Europese uitwedstrijden en verloor van Rennes, Legia Warschau en Napoli.

PSV Eindhoven speelde dit seizoen acht Europese thuiswedstrijden in drie verschillende wedstrijden en verloor slechts één keer.

De ploeg van Roger Schmidt is ongeslagen in de laatste 15 wedstrijden en wil hier graag de kwartfinale vloek breken.

In het Nederlandse voetbal zijn er doorgaans genoeg goals – PSV was dit seizoen bij zes wedstrijden betrokken, waarvan één team er vijf scoorde. Ook zij speelden thuis met 4-4 gelijk met Kopenhagen.

Dus als we de eerste ontmoeting negeren, is het de moeite waard om te overwegen dat hier doelpunten kunnen worden gemaakt. Voor beide teams scoren en meer dan 2.5 doelpunten krijg je 2.05 keer je inzet bij BetCity.

Het Conference League-duel tussen PSV Eindhoven en Leicester City wordt gespeeld op 14 april 2022 om 18:45 uur. Bekijk hieronder de beste PSV Eindhoven vs Leicester City voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste preview.

PSV Eindhoven vs Leicester City Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: