info@bet-experts.nl

psv-maccabi
psv-maccabi

VOORBESCHOUWING, PSV begint de knock-outronde tegen een stugge ploeg uit Israël.

VOORBESCHOUWING, PSV begint de knock-outronde tegen een stugge ploeg uit Israël.

De Europa Conference League gaat deze week over naar de knock-outronde voor de play-offs.16 teams strijden om een plaats bij de laatste 16 van het toernooi. In de knock-outronde spelen de ploegen die als derde zijn geëindigd in de groepsfase van de Europa League en de ploegen die tweede zijn geworden in de Europa Conference League.

PSV Eindhoven – Maccabi Tel Aviv

PSV Eindhoven heeft de laatste twee duels in alle competities gewonnen. Donderdagavond nemen ze het in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De Israëlische ploeg is aan een goede reeks bezig zij wonnen de laatste 8 van 10 wedstrijden en verloren er maar 1.

Maccabi Tel Aviv eindigde als tweede in hun Europa Conference League groep. Ze hebben een uitrecord van 9 winsten, 5 gelijke spelen en 4 verliezen in alle competities.

PSV Eindhoven eindigde als derde in hun Europa League groep. Trainer Roger Schmidt zal hopen dat de Lichtbollen hun goede vorm kunnen voortzetten en de volgende ronde weten te bereiken in een toernooi waar PSV Eindhoven zeker een kans heeft om hem te winnen. PSV Eindhoven heeft een thuisrecord van 14 winsten, 2 gelijke spelen en 4 verliezen in alle competities.

Feitjes

  • PSV Eindhoven heeft 4 van hun laatste 6 wedstrijden in alle competities gewonnen.
  • Maccabi Tel Aviv zijn ongeslagen in 11 van hun laatste 12 competitiewedstrijden.
  • In 5 van PSV Eindhoven’s laatste 6 wedstrijden zijn er meer dan 2.5 doelpunten gevallen.
  • Maccabi Tel Aviv heeft geen nederlagen geleden in hun 6 meest recente uitwedstrijden in de UEFA Europa Conference League.

Voorspelling

  • Meer dan 2.5 doelpunten
  • PSV wint de wedstrijd
  • PSV wint de wedstrijd met -1 handicap
  • Cody Gakpo scoort

Nog geen account bij BetCity.nl? Registreer je dan NU via DEZE LINK!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: