info@bet-experts.nl

psg
psg

VOORBESCHOUWING, PSG laat hun krachten zien tegen Nantes

VOORBESCHOUWING, PSG laat hun krachten zien tegen Nantes

Nantes en PSG ontmoeten elkaar in de Ligue 1 tijdens de clash van zaterdagavond in het Stade de la Beaujoire, waarbij de gastheren op zoek zijn naar opeenvolgende overwinningen in de binnenlandse topvlucht na de 1-0 thuisoverwinning van afgelopen weekend op Reims.

Nantes heeft zaterdagavond opnieuw het thuisvoordeel, maar deze komende taak tegen de weggelopen Ligue 1-leiders, PSG, lijkt een veel moeilijkere opdracht voor Nantes, ondanks dat de gastheren opschuiven naar de 9e plaats en slechts twee punten achter de top vijf staan pak.

Nantes heeft slechts twee overwinningen geboekt van hun laatste vijf wedstrijden, de twee overwinningen waren tegen Lorient en Reims, die beide een plaats in de onderste helft van de Ligue 1-tafel bezetten, maar recente resultaten thuis zullen als een opsteker zijn voor Nantes.

De gastheren hebben slechts één van hun laatste negen wedstrijden in hun Stade de la Beaujoire verloren, wat een 1-0 verlies was tegen Marseille. Nantes won 6 wedstrijden in eigen huis.

PSG staat momenteel 13 punten voor op de nummer twee. PSG gaat vanavond opzoek naar de 5 opeenvolgende overwinning in de competitie.

Recente overwinningen op Brest, Reims, Lille en Rennes hebben ertoe geleid dat PSG hun voorsprong op de top van de Franse league verder gaat uitbreiden, aangezien de bezoekers dit seizoen vastbesloten zijn om het record recht te zetten nadat ze vorig jaar de landstitel met één punt hadden verloren.

Het grotere plaatje laat zien dat PSG slechts één keer heeft verloren in hun laatste 31 wedstrijden in het algemeen in de Ligue 1, waaronder een ongelooflijke 24 overwinningen in deze indrukwekkende periode van resultaten.

PSG heeft ook slechts één van hun laatste 20 wedstrijden op de weg verloren en heeft daarbij 14 overwinningen behaald, terwijl de bezoekers ook een behoorlijk record hadden tegen Nantes in eerdere uitwisselingen.

Voorspelling

  • PSG wint de wedstrijd
  • PSG wint met -1 handicap
  • Messi schiet 4 keer
  • Mbappe schiet 2 keer of meer op doel
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: