info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Prachtige affiches op Wimbledon dag 3!

VOORBESCHOUWING, Prachtige affiches op Wimbledon dag 3!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Op dag 3 mag de topfavoriet weer aan de bak! Naast Djokovic staan er ook nog 2 Nederlanders op het gras. Van Rijthoven moet aan de bak tegen service kanon Opelka en Griekspoor mag het tegen de man van de toekomst Alcarez opnemen.

Djokovic vs Kokkinakis

Novak Djokovic

Topfavoriet Djokovic(ATP:3) mag het om 14:30 op gaan nemen tegen Kokkinakis(ATP:79). De nummer 79 van de wereld speelt het liefst op Hardcourt. In zijn carriere speelde hij pas 9 ATP wedstrijden op gras. Van die 9 won hij er 3 en verloor hij er 6. Kokkinakis oefende 1 keer op gras en verloor toen met 2-0 van Virtanen(ATP:283). In de eerste ronde won hij desondanks toch met 3-0 van Majchrzak(ATP:91).

Dan Djokovic, de nummer 3 van de wereld won zijn laatste 16 wedstrijden op gras. Tevens won hij de laatste 3 edities van Wimbledon. Djokovic won in de eerste ronde van Kwon(ATP:81) met 3-1. Als voorbereiding op het toernooi speelde Djokovic een oefenpotje tegen Auger-Aliassime(ATP:9) en won met 2-0.

Beide mannen speelden nog nooit tegen elkaar op gras.

Djokovic wint de wedstrijd eenvoudig.

Griekspoor vs Alcaraz

Carlos Alcaraz

Om half 5 mag Griekspoor(ATP:53) aan de bak, de tegenstander in de 2de ronde is Alcaraz(ATP:7). Griekspoor heeft zich goed voorbereid op dit toernooi. Hij deed maarliefst aan 3 grastoernooien mee in de aanloop naar Wimbledon. In Den Bosch verloor hij in de tweede ronde van Auger-Alliassime(ATP:9). In Halle haalde hij de 8ste finale en verloor daarin van Bautista-Agut(ATP:19). Vervolgens ging de Nederlander nog naar Mallorca, daar werd hij in de kwartfinale uitgeschakeld door Bellier(ATP:217).

Alcaraz is toch wel de nieuwe ster in de tenniswereld. Op gravel presteerde hij al heel erg goed dit jaar. Op zijn eerste Wimbledon toernooi haalde hij de kwartfinale en vorig jaar strandde de Spanjaard al in de tweede ronde dankzij Medvedev(ATP:1). In de eerst ronde versloeg Alcaraz de Duitser Struff(ATP:155) met heel veel moeite met 3-2 na een wedstrijd van ruim 4 uur.

Beide mannen speelden nooit eerder tegen elkaar op gras.

Alcaraz lijkt favoriet, maar zeker na de zware wedstrijd van maandag zal Griekspoor kansen zien vanmiddag.

Van Rijthoven vs Opelka

Tim van Rijthoven

Een lastige loting voor de Nederlandse gras revelatie. Een speler als Opelka(ATP:18) is een speler die eigenlijk iedereen liever ontwijkt. De Amerikaan heeft een racket als eerste service. Toch zal Van Rijthoven zijn kansen zien. De Nederlander die in de eerste ronde na een lastig begin de Argentijn Delbonis kinderlijk eenvoudig van het veld sloeg. Na zijn overwinning in Den Bosch waar hij sterren als Medvedev(ATP:1), Auger-Alassime(ATP:9) en Fritz(ATP:14) versloeg zal hij met vertrouwen toeleven naar de wedstrijd van vanavond.

Opelka serveerde zichzelf naar een 3-0 zege op Taberner(ATP:98). In de hele wedstrijd verloor de Amerikaan geen enkele servicegame. De voorbereiding van Opelka was niet denderend. Hij startte op 2 toernooien en verloor op beide toernooien al in de eerste ronde met 0-2 van De Minaur(ATP:27) en Cressy(ATP:45).

Beide heren speelden nooit eerder tegen elkaar op gras.

Ik verwacht een lange wedstrijd waarin beide heren weinig servicegames weg zullen gaan geven. Het zou zomaar een 5 setter kunnen gaan worden.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: