info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Portugal – Tsjechië betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Portugal – Tsjechië betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Portugal is eindelijk van start gegaan in Groep A2 van de Nations League en hopen een ongeslagen start te houden als ze donderdag tegen Tsjechië spelen. De Tsjechen zijn ook ongeslagen in de groepsfase, maar zullen het moeilijk krijgen tegen de voormalige kampioenen.

De emoties waren hoog toen Portugal voor de laatste keer Zwitserland met 4-0 versloeg in de UEFA Nations League. Cristiano Ronaldo scoorde, terwijl ook Willian Carvalho en Joao Cancelo op het score formulier stonden.

Het was de eerste overwinning van Portugal in Groep A2 sinds een 1-1 gelijkspel met Spanje. Het resultaat betekent dat de ploeg van Fernando Santos nu slechts één van hun laatste 11 wedstrijden in alle competities heeft verloren, met acht overwinningen in de reeks.

Portugal was de laatste tijd thuis op zijn best en won zes van hun laatste zeven wedstrijden voor thuispubliek. Er waren enkele gemakkelijke overwinningen in de reeks, waaronder een 5-0 overwinning op Luxemburg.

Tsjechië heeft hetzelfde resultaat behaald als Portugal in Groep A2 en staat qua punten gelijk met de voormalige kampioenen. Ze begonnen hun reis met een 2-1 overwinning op Zwitserland voordat ze afgelopen zondag met 2-2 gelijkspeelden met Spanje.

Tsjechië was de laatste tijd ook niet overtuigend op hun reis en won slechts één van hun laatste drie uitwedstrijden. De mannen van Jaroslav Silhavy hebben twee nederlagen geleden in de reeks, waarvan de grootste een 3-0-nederlaag was in een WK-kwalificatiewedstrijd in België.

Recente ontmoetingen

Portugal leidde met 2-1 in hun vorige drie wedstrijden tegen Tsjechië. De laatste keer dat de twee teams elkaar ontmoetten, was de 1-0 overwinning van de Portugees tijdens Euro 2012, waarbij Cristiano Ronaldo een doelpunt maakte.

Spelers om in de gaten te houden

Cristiano Ronaldo, die nog een laatste keer scoorde voor Portugal, is donderdag de speler om naar te kijken. De spits scoorde ook de laatste keer tegen Tsjechië.

Portugal vs Tsjechië betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: