info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Portugal aan de bak tegen Turkije!

VOORBESCHOUWING, Portugal aan de bak tegen Turkije!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Vanavond zal het interlandgeweld gaan beginnen. De play-off wedstrijden voor het beruchte WK in Qatar staan op het programma. Een potje dat er uit springt is toch wel Portugal tegen Turkije. Portugal eindigde 2de in de poule achter Servië en Turkije eindigde 2de achter Nederland.

Portugal

Het land van Ronaldo zal met een flinke kater beginnen aan de play-off wedstrijd van vanavond. Op de laatste speeldag in de poulefase stonden de Portugezen er uitstekend voor. Thuis tegen concurrent Servië hoefde er alleen gelijkgespeeld te worden. Na 2 minuten schoot de vanavond geschorste Sanches, Portugal al op voorsprong. Tadic maakte voor rust de achterstand al onschadelijk en in de 90ste minuut maakte Mitrovic op aangeven van Tadic de beslissende 1-2.

Portugal won thuis 3 van haar 4 wedstrijden in poule A. De belangrijkste werd wel verloren thuis tegen Servië.

Team nieuws

Bij de Portugezen ontbreken er een aantal sterkhouders. Verdediger Pepe zit thuis met corona, Ruben Dias van City ontbreekt ook. Daarnaast zijn Cancelo en Sanches geschorst door hun gele kaart tegen Servië.

Turkije

De Turken zullen vanavond met veel vertrouwen de wedstrijd aanvliegen. Na de afgang tegen Nederland waarvan met 6-1 werd verloren, werden uit de daarop volgende 4 wedstrijden 10 punten gehaald in de poule. Door deze eindsprint haalde Turkije, Noorwegen op de laatste wedstrijd in.

Turkije was de best presterende ploeg in de poule G in uitwedstrijden. Alleen bij Nederland werd verloren. De overige 4 wedstrijden werden gewonnen.

Teamnieuws

Turkije gaat met een complete selectie richting Portugal. Ook Kokcu van Feyenoord zit bij de selectie. 

Head-2-Head

Portugal en Turkije speelden 6 keer eerder tegen elkaar. Portugal won alle competitieve wedstrijden. Turkije won enkel de vriendschappelijke wedstrijd in 2012.

Extra weetjes

Portugal staat voor de derde keer in de WK kwalificatie play-offs. De vorige 4 wedstrijden werden allen gewonnen.

Voorspelling

  • Portugal wint de wedstrijd
  • Portugal scoort meer dan 1.5 teamgoals
  • Ronaldo scoort een doelpunt
  • Portugal meer dan 4.5 schoten op doel
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: