info@bet-experts.nl

polen - zweden
polen - zweden

VOORBESCHOUWING, Polen en Zweden gaan strijden voor een WK ticket!

VOORBESCHOUWING, Polen en Zweden gaan strijden voor een WK ticket!

Registreer je HIER en claim je €250 FREE BET! Bij het gloednieuwe casino Circus.nl!

Vanavond zullen Polen en Zweden het tegen elkaar op gaan nemen voor een WK ticket. Zweden bereikte deze beslissingsronde door Tsjechië na verlenging te verslaan. En Polen bereikte deze ronde doordat de eigenlijke tegenstander Rusland niet mocht spelen en Polen zich dus Automatisch plaatste voor de volgende ronde.

Polen

Polen speelde als voorbereiding op dit duel een oefenwedstrijd in en tegen Schotland. De Polen speelde niet in hun sterkste opstelling, maar lieten niet bepaald een goede indruk achter. Met 1 schot op doel in minuut 94, die de gelijkmaker betekende was het geen goede wedstrijd van de Polen.

Polen eindigde in de poule op een 2de plek achter Engeland. De punten werden voornamelijk in eigen huis gehaald. Er werd 3x gewonnen, gelijkgespeeld tegen Engeland met 2-2 en verloren van Hongarije toen er niks meer op het spel stond. De ploeg scoorde 14x in 5 wedstrijden in eigen huis.

Zweden

De Zweden hadden het lastig in eigen huis tegen Tsjechië. De wedstrijd ging gelijk op en een 0-0 na 90 minuten lag ook in de lijn der verwachting. In de extra tijd scoorde Quaison na een schitterende aanval de winnende goal.

Zweden eindigde in de poule 2de achter Spanje. De ploeg van Zlatan stond er meer dan uitstekend voor, maar doordat de laatste 2 wedstrijden werden verloren van Georgie en Spanje klommen de Spanjaarden over Zweden heen. In uitwedstrijden wisten de Zweden maar 1x te winnen.

Alleen bij Kosovo werd gewonnen. De andere 3 wedstrijden werden verloren. In de poule haalde geen enkele ploeg minder punten in uitwedstrijden.

Head-2-Head

Polen en Zweden zijn elkaar al vaak tegengekomen in hun geschiedenis. Zweden won 8 van de 9 onderlinge wedstrijden. Polen won alleen van Zweden op het WK van 1974.

De laatste wedstrijd op het EK van afgelopen jaar eindigde in een 3-2 overwinning voor Zweden. Waarbij de winnende goal voor Zweden viel in de 94ste minuut nadat de ploeg van Zlatan een 2-0 voorsprong weggaf doordat Lewandowski 2x scoorde in de tweede helft.

Voorspelling

  • Beide teams scoren (2.15)
  • Schoten op doel door Polen, meer dan 3.5 (1.75)
  • Lewandowski scoort een doelpunt (2.30)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: