info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Polen – België betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Polen – België betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Polen ontvangt België in groep A4 van de UEFA Nations League. Beide landen hebben warm en koud geblazen in de competitie en met hun verdedigingen vaak blootgesteld, kunnen doelpunten worden verwacht in de clash van dinsdag.

Polen gaat dinsdag naar de ontmoeting na een 2-2 gelijkspel met groepshoofd Nederland in hun vorige wedstrijd. Ze kwamen op een voorsprong van twee doelpunten door Matty Cash en Piotr Zielinski maar konden de overwinning niet over de streep trekken.

Manager Czeslaw Michniewicz zal teleurgesteld zijn dat zijn ploeg een voorsprong van twee doelpunten heeft laten glippen, maar hij zal ook blij zijn dat ze de vernederende 6-1 nederlaag tegen België achter zich hebben gelaten. Het resultaat betekent dat de Polen nu slechts één nederlaag hebben geleden in hun laatste vijf wedstrijden in alle competities.

De thuisvorm is van vitaal belang voor Polen, die slechts één nederlaag hebben geleden in hun laatste zes wedstrijden voor hun fans. Ze hebben in die reeks vier overwinningen geboekt, waaronder een 2-1 overwinning op Wales in hun eerste UNL-wedstrijd.

België was in de wolken na de 6-1 overwinning op Polen, maar werd de laatste keer door Wales weer met beide benen op de grond gezet. In hun vorige wedstrijd speelden ze met 1-1 gelijk, waarbij de inzet van Youri Tielemans teniet werd gedaan door een late gelijkmaker van de Welsh.

Groep A4 heeft veel doelpunten gekend en België is niet anders nu het zijn UNL-campagne is begonnen met een 4-1 nederlaag tegen Nederland. Op dit moment hebben ze slechts één keer gewonnen in hun drie wedstrijden in de competitie en staan ze drie punten achter op het Nederlandse team.

Het resultaat in Wales benadrukt ook de slechte staat van dienst van België op hun reizen, waar ze geen enkele van hun laatste vier uitwedstrijden hebben gewonnen. De mannen van Roberto Martinez hebben de laatste drie wedstrijden in die reeks gelijkgespeeld.

Recente ontmoetingen

Polen heeft een 5-3 voorsprong met drie gelijke spelen uit 11 eerdere duels met België. De Polen zullen uit zijn op revanche na de 6-1 nederlaag in de heenwedstrijd in België.

Spelers om in de gaten te houden

Ondanks dat hij tot nu toe slechts één keer heeft gescoord in de UNL, blijft Robert Lewandowski de grootste aanvallende dreiging voor Polen. De enige goal van de spits kwam tot stand in de nederlaag tegen België.

België heeft zijn doelpunten verspreid over het hele team in de UNL, maar Kevin De Bruyne zou degene kunnen zijn om in de gaten te houden, omdat hij de laatste tijd een productieve kant van zijn spel heeft ontwikkeld.

Polen vs België betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: